Aviad פורסם אפריל 30, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 30, 2013 שלום לכולם!שנה הבאה אני מתחיל ללמוד הנדסת חשמל. חשבתי אולי לחסוך לעצמי זמן וכאב ולעשות קורס במכניקה בפתוחה שמקביל לפיזיקה 1מ'.האם יש כאן מישהו שעשה את פיזיקה 1מ בטכניון או מכניקה בפתוחה שיכול להגיד לי את חוות דעתו?אם אני אעשה את הקורס בפתוחה יהיה חסר לי רקע כאשר אגש לעשות את פיזיקה 2? תודה! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
bubbles פורסם אפריל 30, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 30, 2013 לא מכירה את הקורס בפתוחהפיסיקה 2 לא מסתמך יותר מידי על פיסיקה 1, אם כבר על חדו"א 2 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Paranoid פורסם אפריל 30, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 30, 2013 עשיתי את מכניקה בפתוחה.הקורס מכסה לגמרי את החומר של פיזיקה 1מ בטכניון ולא תהיה לך שום בעיה עם קורסי המשך.אבל מומלץ לעשות את הקורס הזה אחרי או לפחות במקביל לקורס בחדו"א (יש שם שימוש מתמטיקה שיהיה לך קשה להבין).עוד נקודה היא שבקורס הזה, בניגוד לרוב הקורסים בפתוחה, ספר הלימוד פשוט נוראי - הסברים לא מפורטים, פונט מכוער ומדכא, המון שגיאות..אם אתה רוצה לחסוך לעצמך קורס אני ממליץ על מבוא למדעי המחשב או מערכות ספרתיות. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Aviad פורסם אפריל 30, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 30, 2013 תודה רבה לשניכם!עשיתי כבר קורס באינפי 1 (מקביל לחדו"א א).הבנתי מאנשים שפיזיקה 1מ הוא די סיוט.. אני מבין ממך שבפתוחה זה לא הרבה יותר כיף...? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Paranoid פורסם מאי 1, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 1, 2013 לדעתי החומר די מעניין ולא כזה קשה, הבעייה שלי הייתה בעיקר עם הספר.אני לא הייתי קורא לקורס סיוט, אבל מי שמגדיר את פיזיקה 1מ כסיוט כנראה יחשוב אותו דבר על מכניקה בפתוחה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.