littlerunaway פורסם אפריל 24, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 24, 2013 נתקעתי בשאלה הזו:http://i.imgur.com/GhagiIJ.jpg למישהו יש רעיון? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם אפריל 25, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 25, 2013 נראה לי שמסלולים עם שתי חזקות זוגיות שונות של t עבור y יעשו את העבודה רואים מלופיטל. למשל: x=ty=t^2lim=-3/4 x=ty=t^4lim=-5/2 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם אפריל 25, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 25, 2013 בעיקרון הם הוסיפו למטה לא להשתמש בפונקציות שמאפסות את המכנה, למרות שאני לא ממש מבינה איך זה הגיוני ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם אפריל 25, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 25, 2013 גם אני לא, כי המכנה מתאפס בנקודה הזו ...אולי הם מתכוונים שהגבול לא יכול להיות אינסוף וחייב להיות סופי. למשל, אם את עובדת עם y=t^6 ו-x=t הגבול הוא אינסוף. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם אפריל 25, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 25, 2013 אני אנסה את ההצעה שלך, מקסימום הלך התרגיל (ניסיון אחרון). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם אפריל 25, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 25, 2013 :nervous:תבדקי את הלופיטל לפני ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם אפריל 25, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 25, 2013 מעולה, תודה רבה. אז הבנתי לא נכון את עיניין המכנה המתאפס.... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם אפריל 25, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 25, 2013 הכוונה הייתה שלא תקבלי אפס זהותית, כי אז את לא יכולה לעשות לופיטל והגבול הוא אינסוף (בהנחה שהמונה הוא לא אפס זהותית אלא שואף לאפס)...בדוגמא שציינתי את מקבלת במכנה t^6-t^6=0, מה שאומר בעצם שהפונקציה מתבדרת לאורך כל העקום הזה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.