maayan30 פורסם אפריל 23, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 23, 2013 רציתי לדעת איפה יש בטכניון חוות מחשבים שניתן להכנס אליהם ללא קשר לפקולטה מסויימת מלבד החווה באולמן ליד הקידום סטודנטים.מצאתי את החווה של חשמל אבל לא הצלחתי להכנס.מעבר לכך- איפה יש עוד חוות ורצוי בסביבה של אולמן/חשמל/אמאדו? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אפריל 23, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 23, 2013 יש עוד חווה באולמן, בקומה 3 ליד מנדרין.כל השאר לדעתי מותנות בקידוד הכרטיס לפקולטה הספציפית שבהן החווה נמצאת.יש מחשבים גם ברוב הספריות, שאליהן הגישה חופשית. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
maayan30 פורסם אפריל 24, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 24, 2013 חיפשתי את החווה שליד מנדרין ולא הצלחתי למצוא אותה... מה שמצאתי זה מקומות לשבת בתוך מנדרין, בחלק האחורי שם. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם אפריל 24, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 24, 2013 כשאת ב"חלק האחורי שם", תפני שמאלה (בהנחה שלא הסתובבת מאז שנכנסת למנדרין),ואז דרך מסדרון צר תגיעי לחוות המחשבים.(ואז כשתצאי ממנה תגלי שיותר נוח להיכנס אליה דרך דרך אחרת.) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אפריל 24, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 24, 2013 אז תשאלי מישהו ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם אפריל 24, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 24, 2013 אם זה עוזר לך, יש חווה במזרח. ליד חדרי הכביסה התחתונים (גיח), כלומר קצת מעל המכינה בקו של 450-451. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohadbx פורסם אפריל 30, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 30, 2013 המחשבים בחוות באולמן קומה 3 ובמזרח כל כך איטיים,מיושנים, ותקולים שלא הייתי מבזבז זמן להגיע לשם. אפילו YNET הם מתקשים לפתוח בגלל הבאנרים (לא צוחק)פעם הייתי בחווה של פיסיקה (בקומה שמתחת לספרייה), ולא הייתי צריך כרטיס שלהם. משהו השתנה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אפריל 30, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 30, 2013 אוהד זה לא נכון, באמצע הסמסטר הקודם החליפו את כל המחשבים בקומה 3 באולמן, למחשבי לקוח כאלה. הם בסדר גמור. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohadbx פורסם מאי 1, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 1, 2013 ככה בשושו? לא יפה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.