מעבר לתוכן

אחי ההומופוב

The Leprechaun

הודעות מומלצות

איזה קטע: אתמול בשעה 23:00 אח שלי (ההומופוב) קרא לי ולאמא שלי לפתוח בערוץ המקומי שם שידרו תמונות סטילס ווידאו ממצעד הגאווה הראשון בחדרה עירי בו השתתפתי ביולי שנה שעברה. בזמנו אח שלי ביקש שלא אלך כדי לא שלא אביך את המשפחה. בסוף לא שמתי עליו והלכתי בכל אופן, כי היה חשוב לי להיות חלק מהאירוע ולהעביר מסר של גאווה הן לגייז הצעירים בעיר והן להומופובים. לעיתים אח שלי מנסה ללכת לקראתי והוא עזר לי לתלות את דגל הגאווה בחדרי, אבל הוא עדיין מתעקש שהומוסקסואליות זה לא כדרך הטבע, זו בחירת אורח חיים ושאני צריך להתבייש בעצמי, ולכן היחסים בינינו נשארים קרים וקורקטים.

547600_10151541771317348_2121752003_n.jp
אני במרכז התמונה בחולצת מרצ ועניבת גאווה מניף את דגל ששת הצבעים

לו אתם/ן או משפחתכם היו גרים בעיר קטנה, הייתם יוצאים למצעד בעיר כמוני?

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

מה הקטע לעשות פוליטיזציה של המצעד וללבוש חולצות של מפלגות כאלה ואחרות?

אני  החלטתי השנה בעקבות שיחה קשה שהייתה לי עם חברים, שאני אעשה מאמץ ואשתדל להגיע למצעד הגאוה בירושלים. 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

המטרה של הדגלים של המפלגות במצעד הגאווה זה מצד אחד להראות סולידריות של המפלגות עם הקהילה , ומצד שני להראות לאנשי הקהילה יש התפלגות של הדעות הפוליטיות מעבר לספקטרום הצר שבין מרץ לחד"ש 

אני מכיר בחור שלא הולך למצעדי גאווה כי הוא פוחד שיצלמו אותו ליד דגל של מרץ ואז יחשבו שהוא איכשהו מקושר אליהם מבחינת דעה פוליטית 

אני די בטוח שהוא לא משקר כי מדובר במישהו שהוא די מחוץ להארון ונמצא בזוגיות לא מעט זמן , והולך לפעילויות שקשורות לקהילה - ככה שלחץ ארון זה כנראה לא הסיבה 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אני מכיר בחור שלא הולך למצעדי גאווה כי הוא פוחד שיצלמו אותו ליד דגל של מרץ ואז יחשבו שהוא איכשהו מקושר אליהם מבחינת דעה פוליטית

אני יכול להבין את ההתנגדות של מצביעי הימין לכך שמפלגות השמאל השתלטו על האג'נדה הגאה,  אבל לפחד שיצלמו אותו יחד עם דגל מרצ? נשמע לי הזוי.  

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אני יכול להבין את ההתנגדות של מצביעי הימין לכך שמפלגות השמאל השתלטו על האג'נדה הגאה,  אבל לפחד שיצלמו אותו יחד עם דגל מרצ? נשמע לי הזוי.  

יש אנשים הזויים ... ומההכרות שלי איתו , הוא מספיק הזוי בשביל באמת להתכוון לזה 

במיוחד שהוא היה פעם במצעד גאווה אחד ועל סמך זה ביסס את ההתנגדות שלו להגיע שוב 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

טוען...
  • יצירת חדש...