bipbip פורסם אוקטובר 14, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 14, 2012 מה שבכותרת, תודה:) :thumbsup: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 14, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 14, 2012 ככלל כן, לעיתים רחוקות שולחים הודעה שלא יהיה תרגול. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
bipbip פורסם אוקטובר 14, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 14, 2012 חח סבבה תודה חשבתי פשוט שהם ירצו לתת כמה הרצאות לפני שמתחילים:)אבל סבבה אני פשוט מתכנן איך אני אוכל ללכת לכמה מרצים ומתרגלים לבדוק מי יותר טוב בשבוע הראשון..... :popcorn: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אלכסנדר פורסם אוקטובר 14, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 14, 2012 תצא מנקודת הנחה שיש תרגולים. אם מחליטים לבטל, אז מודיעים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
eyalil פורסם אוקטובר 14, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 14, 2012 זה די נפוץ שמבטלים תרגולים בשבוע הראשון של הסמסטר... אבל כן - כל עוד לא הודיעו כלום, התרגולים מתקיימים כרגיל. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
קלמנטינה פורסם אוקטובר 19, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 19, 2012 אני עשיתי לעצמי טבלה שמרכזת את כל השעות שיש בהן תרגולים בכל מיני דברים,ומנסה ללכת לכמה שיותר מתרגלים בשבוע הראשון. (נראה דיי מסורבל, צריך להסתכל כמה רגעים כדי להבין) http://www.upf.co.il/file/626675855.html ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 19, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 19, 2012 אגב ב TTime הוא יכול להראות מערכת עם כל האפשרויות (כלומר כל התרגולים וההרצאות שיש בקורסים שנבחרו). וגם ב choice freak יש משהו דומה ב"דוחות" למעלה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
קלמנטינה פורסם אוקטובר 19, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 19, 2012 גזרתי את הבסיס מ choice freak ואז שיחקתי עם זה קצת כדי לראות שם את כל המערכת ה"קבועה" שלי, ואת כל השיעורי מתמטיקה שאני יכולה לשחק איתם :unjoy: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרומתאוס פורסם אוקטובר 20, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 20, 2012 http://www.upf.co.il/file/626675855.html את מתכוונת למשהו כזה ש-udonkey מוציא ב-2 לחיצות? http://www.sendspace.com/file/evbllw ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
קלמנטינה פורסם אוקטובר 20, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 20, 2012 לא רע! אני אוציא לי גם אחד כזה!! פרום, איפה היית לפני חודשיים? :/ ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 20, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 20, 2012 ב TTime אפשר לעשות כזה http://i.imgur.com/OFsLi.png ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
קלמנטינה פורסם אוקטובר 20, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 20, 2012 אז אני לא הראשונה שחשבה לעשות את זה, הבנתי... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 20, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 20, 2012 :lol: את הולכת לדניאלה אבידן באלגברה? תכיני הרבה דפדפות :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
קלמנטינה פורסם אוקטובר 20, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 20, 2012 לא נראה לי שיש למה, הורדתי את כל התרגולים שלה מיוטיוב... עכשיו כשמדברים על זה אין לי ברירה אלא ללכת ולראות מה המערכת שלי באמת.... אני רשומה באלגברה ללמברג דן, למישהו יש מושג איך הוא? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 20, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 20, 2012 לדניאלה אבידן אין תרגולים ביוטוב. ההרצאות הן של צילג והתרגולים של עליזה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
קלמנטינה פורסם אוקטובר 20, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 20, 2012 נכון קוראים לה עליזה.. אופסי :doh: היא מהממת, הייתי עסוקה כל ההרצאה בלבהות בשיער שלה במקום להקשיב... מזל שזה לא היה לייב, הייתי עושה לעצמי בושות :oops: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
piggy פורסם אוקטובר 21, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 21, 2012 ויש לה הארלי ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
קלמנטינה פורסם אוקטובר 22, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 22, 2012 !! מישהו אצלנו שקל להרחיב ל 1מ כדי להיות אצלה בשיעורים... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.