אודי פורסם אפריל 15, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 15, 2013 תשמע, כל מה שאתה אומר הגיוני ברמה מסויימת, אבל מה אני יכולה לעשות ששלושה אנשים אמרו לי במפורש והדגישו שזה לא נכון? אני לא יודע מה לומר לך, כי לא שמעתי את האנשים האלו ואת הניסוח המדוייק של הטענה שלהם.יכול להיות שלא הבנת אותם והטענה שלהם לא אמורה להיות תקפה למקרה הנוכחי. יכול להיות שהם לא הבינו אותך.יכול להיות שהם התכוונו לקונטקסט ספציפי יותר ממה שאנחנו מדברים עליו פה. אבל השאלה הייתה לגבי האינטגרל השמאלי בתרגיל המקורי - ומה לעשות, אפשר להראות שהוא מתכנס במקרים מסויימים.לא רק משיקולי הצבת גבולות בפונקצייה קדומה, אלא כמו שהראיתי גם משיקולי הפרדה לתחומים ואנטי-סימטריה של האינטגרלים שם.אפשר להציג את האינטגרל כאותו אינטגרל פחות עצמו, ואני חושב שאף אחד משלושת האנשים האלו לא טען שמשהו פחות עצמו שונה מאפס, אפילו אם זה אינטגרל מתבדר. בסופו של דבר, את צריכה להחליט בעצמך איזה טיעון נשמע לך יותר הגיוני, מה שאני אומר פה או מה שהם אמרו לך אז. אני חושב שהתרגיל הנוכחי הוא דוגמא נגדית די חזקה למה שהם טענו. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם אפריל 15, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 15, 2013 לא לגמרי ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם אפריל 15, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 15, 2013 זה המיטב שאני יכול לעשות, אני חושש אמרת שאת מקבלת שאינטגרל מתבדר פחות עצמו הוא אפס והראיתי לך שאפשר להציג את האינטגרל השמאלי כאינטגרל מתבדר פחות עצמו. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם אפריל 15, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 15, 2013 טוב, כנראה שאני אצטרך לתפוס איזה מתרגל בשעת קבלה ולשאול.אבל בכל מקרה, תודה על ההשקעה והזמן ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם אפריל 15, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 15, 2013 אין בעייה:) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.