Hela פורסם אפריל 11, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 11, 2013 אני לא מבינה איך לרשום את תרשים הכוחות כאילו אני מבינה שהמשוואה הראשונה כנראה צריכה להיות : http://www.codecogs.com/gif.latex?F+m_%7B1%7Dg-T=%20m_%7B1%7Da אבל אני לא יודעת איך לבנות את השנייה עזרה בבקשה .. תודה .. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם אפריל 11, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 11, 2013 (נערך) למה לך להפריד את תרשים הכוחות על האדם מתרשים הכוחות על המשטח? התאוצה שלהם משותפת. תסתכלי על הכוחות שפועלים על שניהם ביחד.המתיחות שווה לכח שהאדם מפעיל על החבל.בסופו של דבר, הכוח שמושך את האדם והמשטח כלפי מעלה הוא 2T (או 2F) ומה שמושך אותם כלפי מטה הוא המשקל המשותף של שניהם. נערך בתאריך אפריל 11, 2013 - על-ידי אודי ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Hela פורסם אפריל 11, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 11, 2013 לא הבנתי איך הסקת כך שיש לנו כאן 2F ואיך אתה בונה את המשוואה .. אני אמרתי שהתשובה היא http://phstudy.technion.ac.il/phmoodle/filter/tex/pix.php/27b31f95be11fd3648e261dcc9f5b59b.gif אבל זה לא נכון ... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם אפריל 11, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 11, 2013 סליחה, הכח הוא כמובן 4F. :oops:האדם מושך בחבל והמתיחות מופעלת עליו בתגובה. זה 2F מתיחות על הבן אדם ו-2F מתיחות על המשטח. סה"כ - 4F ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Hela פורסם אפריל 11, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 11, 2013 לא הבנתי למה זה 4F .. אתה סכמת את המתיחות והכוח ביחד והנחת שהמתיחות היא הכוח ??? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם אפריל 11, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 11, 2013 לא. הכח F הוא הכוח שהאדם מפעיל על החבל. המתיחות היא התגובה שהחבל מפעיל על האדם, והיא שווה לכח, מהחוק השלישי.המתיחות פועלת גם על הקצה השני של החבל שקשור למשטח ולכן נוסף עוד F בכל צד. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.