Hela פורסם אפריל 10, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 10, 2013 אני לא מבינה איפה הבעיה במה שסימנתי .. תודה .. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אפריל 10, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 10, 2013 זה נראה שאת לא יודעת איך עושים תרגילים מהסוג הזה.יש דוגמה בספר של קופרמן, כדאי להסתכל. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Hela פורסם אפריל 10, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 10, 2013 אין לי את הספר של קופרמן ואני יודעת איך עושים את זה קודם כול משווים ל C ולפי C מחליטים אם זה יכול להיות אלפסואיד וכו' לפי המשוואות של כול אחד .. אבל זה לא מצליח לי ..אנא מישהו עזרה .. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Hela פורסם אפריל 12, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 12, 2013 מישהו בבקשה .. אני לא מצליחה לעשות את התרגיל ולא יוצא לי נכון .. מהתרגיל אפשר לראות ששום דבר לא מתקבל חוץ מהפירבולואיד דו וחד יריעתי אני לא מוצאת שום דבר אחר כי הם לא עונים על משוואת ההתחלה ... תודה מראש .. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Arti פורסם אפריל 12, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 12, 2013 נשווה את המשוואה ל-C על מנת למצוא משטחי רמה: C*(Z^2+1)=X^2-y^2-4 d=C+4 C*z^2+d=x^2-y^2 עבור ערכי C ו-D שונים נקבל: חרוט היפרבולואיד דו יריעתי היפרבולואיד חד יריעתי (עבור C=0) היפרבולה (זהה לכל Z) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Hela פורסם אפריל 12, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 12, 2013 תודה רבה אבל יצא לי 80% זה אומר שיש לי שתי טעויות אז יש חרוט ועוד משהו לא נכון .. אבל אני לא מוצאת C שעבורו יש קבוצה ריקה .. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Arti פורסם אפריל 12, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 12, 2013 ניסית לסמן משטח גלילי? לא בטוח שזה נכון אבל זה אולי יחשב בתור ההיפרבולה. לא חושב שיש פה קב' ריצה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.