Hela פורסם אפריל 9, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 9, 2013 איך אני פותרת את השאלה הזאת ?? תודה .. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אפריל 9, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 9, 2013 טוב א' זה ברור אני חושבב' צריך לגזור את העקום (גוזרים את x y z לפי t ומציבים את הt מ1).בג' יש וקטור ונקודה - זה מגדיר מישור ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Hela פורסם אפריל 9, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 9, 2013 תודה לך בסוף הצלחתי .. יש לי שאלה .. אני לא מבינה מה צריך לעשות ואיך למצוא נקודה משותפת בין שני ישרים תודה . ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אפריל 9, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 9, 2013 פשוט להשוות את ה x ה y והz. רק לשים לב הt של הראשון לא חייב להיות שווה ל t של השני.אז יש לך 3 משוואות עם 2 נעלמים ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Hela פורסם אפריל 9, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 9, 2013 אבל אין צורך משוואה השלישית אם כך ? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אפריל 9, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 9, 2013 יש צורך בשביל למצוא את ה Z ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם אפריל 9, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 9, 2013 ולוודא שאמנם יש נקודת חיתוך. היפתטית יש מצב שאין פתרון. 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Hela פורסם אפריל 9, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 9, 2013 לא הבנתי למה אני צריכה להשוות .. אני אמרתי שבראשון יש t1 ובשני יש t2 ואז להשוות בין שני האיקסים והוואים והזדים ובכך אין צורך למשוואה שלישית . ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אפריל 9, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 9, 2013 אם תקבלי איזה t1 ותציבי בz1 ואז תקבלי t2 ותציבי בz2 יכול להיות שהם לא יהיו שווים, ואז זה אומר שאין נקודת חיתוך.אם יוצאים מההנחה שבטוח יש נקודה אז לא צריך את המשוואה השלישית. הדרך שכתבת היא נכונה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם אפריל 9, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 9, 2013 מצאת את t1 ו-t2 משתי המשוואות הראשונות. עכשיו את מציבה אותם בשלישית ומוודאת שאת מקבלת אותו Z בשני האגפים.אחרת הקווים מצטלבים ולא נחתכים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Hela פורסם אפריל 9, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 9, 2013 מה עושים כאשר מציבים t1 ו t2 ומגלים ששני הZים שונים <??? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אפריל 9, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 9, 2013 לא עושים כלום, כמו שאודי כתב הישרים מצטלבים ולא נחתכים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Hela פורסם אפריל 9, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 9, 2013 כן אבל מה אז עליי לכתוב במקום החסר ? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם אפריל 9, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 9, 2013 בשביל האופציה הזו יש את ה-101/102, לא?אבל נראה לי שאת צריכה לכתוב את זה בשלושתם, כי זה אומר שאין נקודת חיתוך, לא שיש לה X ו-Y אך לא Z ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Hela פורסם אפריל 9, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 9, 2013 יצא לי שזה לא נכון ... אולי אני צריכה במקום לפתור את המשוואות השניה והשלשית ואז להציב ולראות האם האיקס המתקבל הוא אותו איקס או שזה יתן את אותה התשובה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם אפריל 9, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 9, 2013 אם אין נקודת חיתוך את תקבלי חוסר התאמה בכל קומבינציה שלא תנסי. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Hela פורסם אפריל 9, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 9, 2013 טוב זה הצליח תודה לכם .. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Hela פורסם אפריל 9, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 9, 2013 אני לא מבינה מה לא נכון במה שסימנתי ?.. תודה .. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.