asmade פורסם אפריל 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 6, 2013 שלום, אני מנסה להעלות את האתר שלי לשרת t2 ולא מצליח. אני נכנס לכתובת http://t2.technion.ac.il/ssh/mindterm/newssh.html ולוחץ להתחבר לשרת, עוד לפני שלת האימות פרטים מקבל את השגיאה: Error connecting to t2.technion.ac.il, reason:-> Server closed connection before sending identifaction מישהו יודע אם הבעיה אצלי או בשרת?ניתן להעלות את האתר בצורה שונה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אפריל 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 6, 2013 אצלי זה עובד בלי בעיה. אתה יכול לעלות אתר מהgo global ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם אפריל 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 6, 2013 קח כל תוכנת ssh, כמו putty למשל... כנס ל-t2.technion.ac.il עם הפרטים שלך.צור ספריה בשם public_html וקובץ ברירת מחדל בשם index.htm. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
asmade פורסם אפריל 6, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 6, 2013 אני tx ולא t2, אני מנסה להתחבר לשרת T2.technion.ac.il עם היוזר והסיסמא של ה-webmail וזה רושם לי כי הזיהוי נכשל. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אפריל 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 6, 2013 אני tx ולא t2, אני מנסה להתחבר לשרת T2.technion.ac.il רק אני רואה בעיה כאן? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
asmade פורסם אפריל 6, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 6, 2013 שאני מנסה ל-tx.technion.ac.il זה ישר מקפיץ שגיאה: Error connecting to t2.technion.ac.il[D[D[D[D[D[D[D[D[D[D[D[D[D[D[D[Dx, reason:-> access denied ("java.net.SocketPermission" "t2.technion.ac.il[D[D[D[D[D[D[D[D[D[D[D[D[D[D[D[Dx" "resolve") ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אפריל 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 6, 2013 כי האתר הזה שהבאת מקונפג להתחבר רק ל t2. תעשה מה ש radagast אומר ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
-ליאור פורסם אפריל 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 6, 2013 go global עובד לי עם tx.לא יודע אם שינו, אבל פעם היה צריך להתחבר ל-staff.technion.ac.il ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם אפריל 7, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 7, 2013 זה יום ככה יום ככה, היום TX ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.