turbo פורסם אפריל 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 6, 2013 תגידו,אם אני נכנס למצב לא תקין רק אחרי מועדי ב' בגלל ממוצע הצלחות יעזבו אותי בשקט עד לסוף הסמסטר הזה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
שומנינה פורסם אפריל 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 6, 2013 אולי יבקשו ממך לבוא לדבר עם היועץ, אבל קשה לי להאמין שהוא יפריע לך במשהו. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
dudu1212 פורסם אפריל 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 6, 2013 אם נכנסת לממוצע הצלחות לא תקין אחרי מועדי ב', סימן שנכשלת בקורס כלשהו לא? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
שומנינה פורסם אפריל 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 6, 2013 או שהוא לא השלים ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
moo1 פורסם אפריל 10, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 10, 2013 מישהו יודע מתי אמורים לקבל מכתב על אי תקינות? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.