moo1 פורסם אפריל 4, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 4, 2013 במידה ונכשלים בקורס חובה כמו חדו"א 1ת האם מספיק לקבל אישורים ממרצי חדו"א 2"ת ומד"ר לעשות הקורסים (דרך המייל)! או צריך גם לקבל אישור הפקולטה(חשמל)? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם אפריל 5, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 5, 2013 למיטב ידיעתי מרצה הקורס בלבד אחראי על אכיפת הקדמים וזה בסמכותו. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
moo1 פורסם אפריל 6, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 6, 2013 גם אם מישהו נכנס למצב אקדימי לא תקיו(אחוזי הצלחה) ? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם אפריל 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 6, 2013 במקרה הזה אתה הולך ליועצים ואז הם יכולים לאשר או לדחות את הבקשות שלך (מה שעשו לי).הכל תלוי עד כמה אתה לא תקין. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
moo1 פורסם אפריל 6, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 6, 2013 אןף לא בא לי שירידו לי קורסים עכשיו! כבר הספקתי להגיש שיעורי בית:( בכל מקרה תודה! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.