Hela פורסם אפריל 4, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 4, 2013 אני לא מבינה למה יוצא לי שהתשובה שלי לא נכונה אני פעלתי לפי הכללים והשתמשתי בנוסחה V0sin(teta) t- 0.5gt^2 = y הצבתי y=0 ו V0sin(teta) שהיא 52 וקיבלתי משוואה ריבועית שככה התשובה שלה שנותנת זמן תודה רבה לכול העוזרים .. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם אפריל 4, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 4, 2013 שכחת את הגובה של המגדל, הלא הוא y_0=266 באגף שמאל. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Hela פורסם אפריל 5, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 5, 2013 לא שכחתי אותו ..תראה המשוואה הייתה כך http://www.codecogs.com/gif.latex?266+52t-5t%5E2=0 אבל יוצא לי שזה לא נכון .. :( ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם אפריל 5, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 5, 2013 בפוסט הראשון לא ציינת אותו במשוואה שלך אומרים לך בשאלה להשתמש ב-g=9.8, יש מצב שזה מקור הטעות. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Hela פורסם אפריל 5, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 5, 2013 נכווווווון לא שמתי לב ל 9.8 תודה רבההה!!!!!!!!! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Hela פורסם אפריל 5, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 5, 2013 עכשיו יצא לי 14.385 זה קרוב מאוד למה שיצא לי בהתחלה אתה חושב שזה ישנה ??? תודה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם אפריל 5, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 5, 2013 נראה לי שכן. הספרות אחרי הנקודה שונות ואני לא רואה טעות אחרת ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.