littlerunaway פורסם אפריל 3, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 3, 2013 הורדתי את מת"מ מהמערכת שלי ונרשמתי למערכות סיפרתיות במקום. הקורס הזה אמור להופיע ברשימת הקורסים שלי במודל או במקום אחר? כמה זמן זה לוקח? אני צריכה לדעת מתי ההגשה של תרגיל הבית הראשון (אם עוד לא פיספסתי אותה).אני יכולה להשלים את ההרצאות שפיספסתי מההרצאות המוקלטות ביוטיוב. אני יכולה להשלים את התירגולים מאיפשהו (הכוונה לא מסטודנט אחר מהקורס)? או אם יש איזה אתר עם תרגילים, פתרונות והסברים, גם יהיה מעולה. אגב, איך מורידים מהמודל קורסים שכבר סיימתי? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אפריל 3, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 3, 2013 אין צורך להוריד קורסים שסיימת מהמודל, הם ירדו לבד.אם נרשמת לקורס לוקח בערך 24 שעות עד שהוא מופיע, בנתיים אפשר להצטרף כמאזין חופשי. משה ברק בדיוק שלח מייל על זה: שלום, לאחרונה התקבלו תלונות של סטודנטים רבים הרשומים לקורס כ”שומעים חופשיים” והמבקשים להסיר עצמם ממנו כי אינם יכולים לעשות כן. ניתן להצטרף כשומע חופשי, וגם להפסיק רישום זה, על ידי הרשמה או הסרה מרשימת התפוצה (ליסטסרב) של הקורס, בתוקף לבוקר שלמחרת הפעולה. כל מי שמעוניין להסיר עצמו מרישום של “שומע חופשי” מקורס במוודל (או לחליפין להצטרף..) יקליק על הקישור - http://www.technion.ac.il/coursesיבחר את מספר הקורס או הפקולטה, ולאחר מכן את הסמסטר, ואז יקליק על הקישור “הרשמה” (ראו דוגמא מצ”ב), בו יבחר כאמור להסיר או ליצור רישום של שומע חופשי באמצעות כפתורי ה Leave the listאו Join the list בהתאמה. בברכה משה http://i.imgur.com/5JECYat.png ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם אפריל 3, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 3, 2013 אמורים להיות pdf-ים של התרגולים באתר הקורס, אפשר ללמוד מהם בלי ללכת לתרגולים (או לפחות להשלים למקרה שפספסת) בהצלחה! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם אפריל 3, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 3, 2013 יש מצב לקישור לאתר הקורס? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם אפריל 3, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 3, 2013 http://moodle.technion.ac.il/course/view.php?id=694 (מה הבעיה פשוט להכנס למודל ולחפש?!) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם אפריל 3, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 3, 2013 יש מספר נקודות מינימלים שחייבים לקחת בסמסטר? אם למשל אני מוותרת על מערכות סיפרתיות, נשארות לי 14 נקודות בסמסטר הזה. זה בסדר? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם אפריל 3, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 3, 2013 אי אפשר לקבל מצטיין עם פחות מ17-18 (לא זוכר בדיוק),מלבד זה אני לא יודע. אבל 14 זה די בטוח בסדר. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם אפריל 3, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 3, 2013 אין בעיה, אני לא מחפשת לקבל מצטיין. גם ככה הסיכויים שזה יקרה קלושים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם אפריל 3, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 3, 2013 אגב, קורס מת"מ הוא קדם לאיזה קורסים? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם אפריל 3, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 3, 2013 את יכולה להסתכל פה:http://www.cs.technion.ac.il/~haggai/prereq/prereq.cgi?coursenum=234122&maxdownlevel=0&maxuplevel=2&marknecessary=1&submit=Submit בגדול מת"מ זה לא קורס שכדאי לדחות, הוא דוחה את מבני שדוחה דברים אחרים שקשה להתקדם בלעדיהם. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם אפריל 3, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 3, 2013 אני יודעת שעדיף לא לדחות אבל אני רואה כבר עכשיו שאני לא אסתדר איתו יחד עם כל הקורסים האחרים. בעיקרון אין לי בעיה לדחות את כל סיום התואר בסמסטר בגלל זה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
dudu1212 פורסם אפריל 3, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 3, 2013 מה הבעיה במערכת של - חדו"א 2את"ממת"מקומביספרתיות ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם אפריל 3, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 3, 2013 באופן כללי אין בעיה (למרות שלמת"מ וספרתיות של מבחן באותו יום), מדובר בבעיה אישית שלי שבגללה אני מעדיפה להוריד את מת"מ בסמסטר הזה ולהישאר עם 4 קורסים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.