-pedantic-errors פורסם מרץ 29, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 29, 2013 אני לוקח עכשיו את הקורס, לא יכול ללכת להרצאות אבל רואה את הוידאו (של גפשטיין).אני מרגיש שאני לא באמת עוקב אחרי מה שהולך שם (ובטח שלא זוכר את השמות המסובכים של כל דבר ודבר).הרעיונות לכשעצמם פשוטים להבנה, אבל אני לא בטוח שאצליח לענות על שאלות מורכבות בנושא (אני רגיל יותר לקורסים עם סגנון חשיבה "שונה"). איך הייתם ממליצים ללמוד לקורס הזה? (איך לגבש בראש את החומר) תודה מראש =] ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם מרץ 30, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 30, 2013 לקרוא לאט ובזהירות 300(או משהו כזה) העמודים הראשונים בספר לימוד. לא צריך מעבר לזה שום הרצאות. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
שומנינה פורסם מרץ 31, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 31, 2013 יש סיכום בעברית של הספר וההרצאות, הוא די ברור.בדברים שאתה זקוק להרחבה נוספת תפנה לספר.בהתחלה לומדים בעיקר על המבנה של התא לא? אז אם יש לך זיכרון צילומי תצייר לעצמך את זה - זה עוזר. יש גם סירטונים ביוטיוב.זה אכן קורס של לזכור דברים ולא לפתור תרגילים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.