TheWolverine פורסם אוקטובר 13, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 13, 2012 היי, קיבלתי מסר שניתן להירשם לאסת"ג במקום אס"ט לתואר ראשון. לאחר כמה בירורים עם גורמים מאסת"ג החלטתי לעבור לאסת"ג. שמתי לב שהטכניון אוטומטית רשם אותי לאס"ט (בשכר לימוד) אך אני לא מעוניין בזאת. עם מי רצוי לבדוק את זה שיעבירו לי את הרישום לאסת"ג בטכניון ? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם אוקטובר 13, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 13, 2012 לפי מה שאני זוכר- צריך ללכת למזכירות הטכניון לתואר ראשון ולהצהיר במפורש שאתה לא רוצה להיות חבר אס"ט אלא חבר אסת"ג. הברירת מחדל הוא שלוקחים אנשים לאס"ט. ורצוי לבדוק זאת באותו המקום- במזכירות. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
TheWolverine פורסם אוקטובר 13, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 13, 2012 היי, קיבלתי מסר שניתן להירשם לאסת"ג במקום אס"ט לתואר ראשון. לאחר כמה בירורים עם גורמים מאסת"ג החלטתי לעבור לאסת"ג. שמתי לב שהטכניון אוטומטית רשם אותי לאס"ט (בשכר לימוד) אך אני לא מעוניין בזאת. עם מי רצוי לבדוק את זה שיעבירו לי את הרישום לאסת"ג בטכניון ? באולמן ? ואם כן זה לא דרך מחלקת חשבונות ? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם אוקטובר 13, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 13, 2012 היי, קיבלתי מסר שניתן להירשם לאסת"ג במקום אס"ט לתואר ראשון. לאחר כמה בירורים עם גורמים מאסת"ג החלטתי לעבור לאסת"ג. שמתי לב שהטכניון אוטומטית רשם אותי לאס"ט (בשכר לימוד) אך אני לא מעוניין בזאת. עם מי רצוי לבדוק את זה שיעבירו לי את הרישום לאסת"ג בטכניון ? באולמן ? ואם כן זה לא דרך מחלקת חשבונות ? אכן באולמן. שמע, אם זה לא שם הם בטוח יוכלו להגיד לך איפה זה. אבל אני זוכר משום מה שצריך ללכת לשם על מנת לעשות דבר כזה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם אוקטובר 13, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 13, 2012 אני מבין למה תרצה להפרד מאס"ט, אבל למה שתרצה להרשם לאסת"ג? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
TheWolverine פורסם אוקטובר 14, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 14, 2012 אני מבין למה תרצה להפרד מאס"ט, אבל למה שתרצה להרשם לאסת"ג? אני גם ככה בין תואר ראשון לשני ועובד כמתרגל. אני יודע שלאסת"ג הכנסת סטודנטים בתואר ראשון זה דבר חדש ומעבר לפרסום אין משהו נראה לעין אך אני מוכן לנסות. דברים שכן מושכים אותי באסת"ג : 1. מתנת כניסה נחמדה יותר מהתיק שאס"ט מחלקים כל שנה. 2. הנחות בקמפוס 3. ייצוג בור"ה (שזה בכלל אין באס"ט) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם אוקטובר 14, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 14, 2012 אני מבין למה תרצה להפרד מאס"ט, אבל למה שתרצה להרשם לאסת"ג? אני גם ככה בין תואר ראשון לשני ועובד כמתרגל. אה, 'nuff said. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Arti פורסם אוקטובר 14, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 14, 2012 אבל לא תהיה לך בריכה חינם ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 14, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 14, 2012 אבל לא תהיה לך בריכה חינם בריכה זה לסטודנטים בתואר ראשון שמשלמים דמי רווחה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
TheWolverine פורסם אוקטובר 14, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 14, 2012 אבל לא תהיה לך בריכה חינם בריכה זה לסטודנטים בתואר ראשון שמשלמים דמי רווחה בדקתי את זה לפני החלטה סופית על המעבר ובוריס צודק. זה כולל בנוסף את המנוי הזול לחדר כושר. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
eyalil פורסם אוקטובר 14, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 14, 2012 באסת"ג מקבלים הנחות במסעדות ברחבי הקמפוס, זה יוצא משתלם. (גם אני מצטרף לאסת"ג... בתואר שני, אמנם) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
TheWolverine פורסם אוקטובר 15, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 15, 2012 באסת"ג מקבלים הנחות במסעדות ברחבי הקמפוס, זה יוצא משתלם. (גם אני מצטרף לאסת"ג... בתואר שני, אמנם) :clap: :clap: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.