SET פורסם מרץ 21, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 21, 2013 לפני כמה חודשים קיבלתי מכתב ממרכז רישום וקבלה שהתקבלתי להנדסת חשמל. במכתב צויין שצריך לשמור על מצב אקדמי תקין עד תום מועד ב , אחרת פקולטה יכולה לבטל את המעבר (אני בהנדסת מכונות) .לאחר כמה ימים ראיתי בגיליון ציונים ששינו לי את המסלול להנדסת חשמל.כרגע ממוצע שלי 64.2 ועדיין לא קיבלתי ציונים של מועד ב , אך כבר עכשיו קיבלתי מייל שאני לא תקין ובנוסף בגיליון ציונים המסלול חזר להנדסת מכונות.פקולטה יכולה לבטל מעבר רק על סמך ציוני מועד א? ואם זה כבר בוצע, פקולטה תוכל להחזיר את הכל למצב הקודם או שזה כבר לא תלוי בה? 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
שומנינה פורסם מרץ 24, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 24, 2013 בשביל החלטות אחרות על תקינות (כמו תכנית מחייבת ופגישה עם היועץ) בד"כ מחכים עד אחרי המועדי ב', אז אני יכולה לנחש שגם את זה יסדרו לך יפה אם תהיה תקין אחרי המועדי ב' :-) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
SET פורסם מרץ 29, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 29, 2013 קיבלתי ציון, אני תקין. לפני כמה ימים קיבלתי גם את המכתב שמעבר בוטל. כתוב שניתן להגיש ערעור במקרים חריגים. זה נחשב מקרה חריג ? בגלל החג ציון עדיין לא מופיע בUpgrade וכמובן לא בגיליון.פגישה עם יועץ צריכה להתקיים עד 02/04. מה עושים? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
שומנינה פורסם מרץ 29, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 29, 2013 תגש למזכירות של הפקולטה אליה אתה רוצה לעבור ביום הראשון אחרי החופשה ותשאל אותם מה לעשות. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.