מעבר לתוכן

מד"ר ת - רלוונטיות של הוידאו + הספר

הודעות מומלצות

התחלתי עכשיו סמסטר ב' ותכננתי ללמוד כל הסמסטר מד"ר עם הוידאו של אליאש שאמרו לי שהוא מעולה

ולהשתמש גם בספר שלו,

עכשיו הסגל של הקורס טוען שהוידאו והספר לא רלוונטיים למרות שהסילבוס כמעט זהה לוידאו רק בסדר שונה.

מישהו כאן יכול לאשר\להפריך?

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

עשיתי לפני שנתיים והיה מאוד רלוונטי. מצד שני אליאש היה המרצה האחראי.

אם הסגל אומר שזה לא רלוונטי זה קצת מרתיע. שינו את הקורס לאחרונה?

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

עשיתי לפני שנה והיה זהה לחלוטין למה שהועבר בכיתה ( עשיתי עם אלי כהן).

אם הסילבוס נשאר אותו דבר יכול להיות שסתם רוצים להפחיד אתכם כי נמאס להם שכולם לומדים את הקורס מהוידאו (המעולה) ולא באים להרצאות.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

טוב לא יודע שאלתי את המתרגל שלי והוא נתן תשובה לא ברורה, שאלתי את המתרגלת האחראית והיא ענתה בחצי שורה שהוידאו נועד להיות בנוסף לחומר בכיתה ולא להחליפו...

אני לא מבין בטכניון צילמו את הקורס עם אליאש שהוא מרצה מעולה, הוא גם כתב את הספר,

הטכניון גם מעודד למידה עצמית, אז למה לעשות דווקא ולשנות את הסדר של הנושאים ולהיות נגד הוידאו...

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

טוב לא יודע שאלתי את המתרגל שלי והוא נתן תשובה לא ברורה, שאלתי את המתרגלת האחראית והיא ענתה בחצי שורה שהוידאו נועד להיות בנוסף לחומר בכיתה ולא להחליפו...

אני לא מבין בטכניון צילמו את הקורס עם אליאש שהוא מרצה מעולה, הוא גם כתב את הספר,

הטכניון גם מעודד למידה עצמית, אז למה לעשות דווקא ולשנות את הסדר של הנושאים ולהיות נגד הוידאו...

כי כל מרצה חושב שהוא אדון עולם וברומו יושב לו ולכן הדברים בטכניון ילכו לפיו.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

טוען...
  • יצירת חדש...