gulf פורסם מרץ 18, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 18, 2013 אני לקראת סיום הלימודים. הנדסת חשמלממוצע 77-78 ללא נסיון בתחוםכבר תקופה מאוד ארוכה לא מצליח למצוא עבודה. לא מקבל כמעט בכלל זימונים לראיונותמושך את התואר כדי לנסות להעלות ממוצע אבל זה לא הולך יש לכם המלצות?אני שולח מיילים לחברות עצמם (כבר מזמן לא מנסה רק לגדולות) למשרות ספציפיות וגם באופן כללישולח דרך אתרי חיפוש עבודהשולח RUNNERלא מקבל זימונים.הפעם היחידה שאני מצליח להגיע לראיון (3 עד כה) היו רק דרך ירידי תעסוקה נתתי לכמה וכמה גורמים לראות את הקורות חיים, סה"כ אמרו שזה נראה בסדרברור לי שהממוצע זו הבעיה הגדולהיש לכם המלצות? אולי דרכים אחרות? רעיונות... כל דבר יתקבל בברכה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
samael פורסם מרץ 18, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 18, 2013 אתה מחפש גם במרכז? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
gulf פורסם מרץ 18, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 18, 2013 שולח לכל מקוםבקורות החיים מצויין גם שאני גמיש במקום העבודה ומוכן להעתיק מקום מגורים ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
samael פורסם מרץ 18, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 18, 2013 יש לך הורים\קרובי משפחה\חברים טובים במרכז? תשתמש בכתובת שלהם כשאתה שולח קו"ח לחברות במרכז. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
gulf פורסם מרץ 18, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 18, 2013 רעיון טוב. אנסה אשמח לשמוע עוד הצעות ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אוקי פורסם מרץ 20, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 20, 2013 אולי משהו בקורות חיים לא בסדר? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
gulf פורסם מרץ 20, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 20, 2013 יכול להיות, במצב הזה אני לא שולל כלום,אבל עברו עליו מספר ידיים כולל אנשים מקצועייםתחושה כאילו שכשכבר עושים FOLLOWUP ומבקשים גל"צ שם הכל נופל, כי הקידומת מתחילה ב 7 ולא ב 8 אני כאילו לא מאתר חברות שלא בהכרח דורשות ממוצע 80. כאילו לא קיים דבר כזה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אוקי פורסם מרץ 20, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 20, 2013 . ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.