Silverlining פורסם אוקטובר 5, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 5, 2012 יש פורום חדש :) אני מאוד מקווה שהחלק הזה של הפורום יהיה קצת יותר פעיל וחברותי מהקודם ושאנשים ירגישו בנוח לכתוב פה לילה טוב לכולם! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם אוקטובר 5, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 5, 2012 אל דאגה, עוד מעט הבוטים יגיעו לפרסם דילדואים באנגלית. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 5, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 5, 2012 לא יהיו בוטים כי אין כתיבת אורחים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Silverlining פורסם אוקטובר 5, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 5, 2012 היי.. היי... אני חושבת שחצי מהבוטים האלה היו בכלל לביטוחים שונים ומשונים ;D וברצינות בזמן הסמסטרים הרגילים יש פה לפעמים כמה יוזרים אמיתיים ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם אוקטובר 5, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 5, 2012 צריך ששמיגל וטוש יבואו לפה, ואז תהיה פה חגיגה אמתית. :פאק, אין סמיילי מתאים לשים: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Silverlining פורסם אוקטובר 5, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 5, 2012 צריך ששמיגל וטוש יבואו לפה, ואז תהיה פה חגיגה אמתית. :פאק, אין סמיילי מתאים לשים: אתה תבריח ככה את היוזר אחד שאני אצליח לייבא לפה >:( ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרומתאוס פורסם אוקטובר 5, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 5, 2012 :פאק, אין סמיילי מתאים לשים: יש מצב באמת ליבא את הסמיילים? (לא ראיתי תשובה לזה בשום מקום, והחדשים פשוט מביכים) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 5, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 5, 2012 :פאק, אין סמיילי מתאים לשים: יש מצב באמת ליבא את הסמיילים? (לא ראיתי תשובה לזה בשום מקום, והחדשים פשוט מביכים) יש מצב וכוונה כזו. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם אוקטובר 5, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 5, 2012 יש שמועה שסיליורו עובד על זה יום וליל. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 כפי שאתם רואים, הסמיילים סודרו. :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.