Beba פורסם מרץ 15, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 15, 2013 שלום חברה...אני מאוד מפחדת שאקח החלטות שגיאותאני רוצה קורס בחירהחשבתי על :סדנת צילוםריקוד עם לבנותשחיה שלב ב לבנות שמעתי פה ושם שבשחייה לא נותנים ציונים גבוהים (לכל היותר 80 ומשהו)אז רציתי לדעת אם מישהו יודעהאם זה נכוןגם כן ת איך המצב בסדנת הצילום ?האם זה מבקש ידע מוקדם בצילום ? האם זה מעניין ו הציונים גבוהים??נא תעזרו לי !ותודה מראש ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
dando פורסם מרץ 16, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 16, 2013 בקורסי שחיה המינימום(אם מגיעים לכל האימונים) זה 88 שזה סבבה לגמרי.. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Beba פורסם מרץ 16, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 16, 2013 אתה בטוח?? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Beba פורסם מרץ 16, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 16, 2013 אני לא הלכתי לשיעור הראשוןכי פשוט לא הייתי רשומההאם זה משפיע ?! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
pliplu פורסם מרץ 16, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 16, 2013 מותר להפסיד שיעור אחד בלי שזה יפגע בציון וגם בדר"כ אין בעיה ללכת להשלים בקבוצה אחרת ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Beba פורסם מרץ 16, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 16, 2013 בסדר תודה רבה לך ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
שומנינה פורסם מרץ 17, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 17, 2013 "החלטות שגויות" כולה ספורט, זה לא יוריד לך את הממוצע אל תדאגי.אני קיבלתי בשחיה יותר מ-90 והייתי בשחיה יותר קשה. נראה לי שהשמועה לא נכונה בכלל. גם בריקודי עם היה בסדר.תבררי אם את צריכה להשלים שיעור. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
gamchoo פורסם מרץ 18, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 18, 2013 ממתי אפשר בקורס ספורט להחסיר פעם אחת בלי להשלים? למיטב ידיעתי מותר להשלים 4 פעמים אבל אם מחסירים ולא משלימים ירד ציון.. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
pliplu פורסם מרץ 20, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 20, 2013 יכול להיות שזה היה ככה רק בקבוצה שהייתי בה או אצל המורה הסציפי הזה (פקה)הוא אמר שמותר להחסיר פעם אחת בלי שירד לך ציון ואחר כך זה 5 נקודות על כל החסרה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.