רולנד ריד פורסם מרץ 13, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 13, 2013 היי אני חדש בטכניון ושמחתי לראות שיש פורום, אז סתם רציתי להכיר ולדעת אם הפורום הזה פעיל בכלל או שהוא רק קישוט? בכל מקרה, צירפתי שיר מגניב ממש :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם מרץ 14, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 14, 2013 ברוך הבא לפורום.תכנס ל"טכנובלוג" - שם כולם גייז, ויש הרבה חיים. פה די מת. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
בטח ש-אולי פורסם מרץ 17, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 17, 2013 שטוטה , זה לא יפה לשקר ... לא *כולם* שם גייז , רק השווים :eyebrow: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם מרץ 17, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 17, 2013 (נערך) איך נדע שכל ההומואים שם שווים? ::oops: מה גם חבל שלא כל השווים הם גייז, לפחות קצת. נערך בתאריך מרץ 17, 2013 - על-ידי Shtota ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
בטח ש-אולי פורסם מרץ 17, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 17, 2013 אין ברירה ... צריך לבדוק אחד אחד ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
DetectiveTom פורסם מרץ 18, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 18, 2013 אין ברירה ... צריך לבדוק אחד אחד יסודית, לא לחפף.לחפוף. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם מרץ 18, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 18, 2013 בלש, אתה ברשימת הנבדקים? :surprised: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
DetectiveTom פורסם מרץ 18, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 18, 2013 ממתי הממצאים מרכיבים את הרשימה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם מרץ 19, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 19, 2013 הרשימה של הטבע מרכיבה את עצמה לבד. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
בטח ש-אולי פורסם מרץ 20, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 20, 2013 בלש, אתה ברשימת הנבדקים? :surprised: כולם ברשימת הנבדקים ! ... אפילו שאנחנו יודעים שלא , תומבלש מספיק :oops: בשביל בכל זאת לבדוק ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
DetectiveTom פורסם מרץ 22, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 22, 2013 8-[חברים, תרגיעו. החברה שלי לא מרשה לגברים לגעת בי. (אבל כן מרשה לי לגעת בהם) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
בטח ש-אולי פורסם מרץ 22, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 22, 2013 אתה אולי צריך את הרשות שלה ...אבל אני לא :eyebrow: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם מרץ 22, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 22, 2013 החברה שלי לא מרשה לגברים לגעת בי אפילו לא מגע גברי לגיטימי כמו בהאבקות בשמן? שוביניסטית החברה שלך! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
DetectiveTom פורסם מרץ 22, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 22, 2013 באמת שוביניסטית. אני שוקל לתת לה לקרוא את השרשור הזה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם מרץ 23, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 23, 2013 שתשתכנע בגבריותך? יש דרכים יותר קלות, יו נואו . ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
DetectiveTom פורסם מרץ 23, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 23, 2013 מאז שהיא ראתה אותו היא לא מאמינה שאני אישה :anger: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Blip_Blop פורסם אפריל 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 6, 2013 אלוהים ישמור, למה כל שיחה נגמרת פה ב"איפה יש חתיכים"?! בסה"כ הוא שאל אם יש פה פעילות, פעילות מהסוג שאתם מדברים עליה אני בטוח שהוא יוכל למצוא באטרף ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם אפריל 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 6, 2013 התבלבלת. דיברנו על שחקני שחמט. איפה יש שחקני שחמט טובים.אז איזה פתיחה אתה מעדיף? אוהב להקריב כלים על ההתחלה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
בטח ש-אולי פורסם אפריל 7, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 7, 2013 אלוהים ישמור, למה כל שיחה נגמרת פה ב"איפה יש חתיכים"?! בסה"כ הוא שאל אם יש פה פעילות, פעילות מהסוג שאתם מדברים עליה אני בטוח שהוא יוכל למצוא באטרףנתנו לחתול לשמור על השמנת וזה מה שקרה ... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.