littlerunaway פורסם מרץ 13, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 13, 2013 מה אתם אומרים, את תרגילי הבית במתמ עדיף לעשות לבד או בזוגות? בעיקרון אני מעדיפה לבד אבל אני תוהה עד כמה זה יהיה עמוס. אין לי רקע קודם מהתיכון או משהו ותרגילי תיכנות לא באים לי בקלות אבל אני מעדיפה בכל זאת להצליח לבד. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
incog פורסם מרץ 13, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 13, 2013 לא נראה לי שיש בכלל אפשרות כזאת לעשות לבד, וגם אם כן זה ממש ממש לא מומלץ ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם מרץ 13, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 13, 2013 יש אפשרות. אמרו לנו שמומלץ לעשות בזוגות אבל לא חייבים. למה זה ממש לא מומלץ? אני מבינה את עיניין העומס, אבל אין לי באמת חברים בטכניון שאני מכירה וממש לא בא לי לסמוך על מישהו או להיות תלוייה במישהו שכרגע פגשתי ובטח לא הייתי מתחברת אליו בנסיבות אחרות (וכבר שמעתי סיפורים שקרו). אני שואלת עד כמה זה בעייתי מבחינת זמן לעשות את התרגילים לבד? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם מרץ 13, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 13, 2013 אני עשיתי לבד, זה בהחלט אפשרי.לא באתי עם הרבה ניסיון קודם אבל כן עם "ראש תכנותי" ותרגילים כאלה באו לי יחסית בקלות,לא הייתי ממליץ לכל אחד, אבל בהנתן שהאפשרות השנייה היא להתקע עם שותף לא טוב... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם מרץ 13, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 13, 2013 בינתיים מצאתי שותף. אם לא יילך, מקסימום ייפרדו דרכנו. בכל זאת, לא חתונה קתולית. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם מרץ 13, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 13, 2013 בהצלחה :icon_thumright: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם מרץ 13, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 13, 2013 תודה :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.