Turtle פורסם מרץ 12, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 12, 2013 מה הם סיכויי להתקבל למכונות בטכניון באוק' הקרוב (2013) עם ציון סכם 84.84 ? לפי מה שראיתי באתר הרישום לטכניון אין טווח משוער אלא רק ציון סכם, שעומד על 85. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם מרץ 12, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 12, 2013 אף אחד לא באמת יכול לומר לך מה הסיכוי כי זה תלוי באנשים שנרשמים איתך.אני חושב שזה לא *כזה* רחוק מהסכם הדרוש, מקסימום תנסה לעבור ע"פ השיגים ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
liavo פורסם מרץ 14, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 14, 2013 אוקיי שתדע-מה שרשום באתר זה קירוב וכשאני אומר קירוב אני מתכוון חתיכת קירוב...זה יכול לעלות ולרדת אפילו בנק'-2...תירשם מוקדם ותבדוק כל שני וחמישי בפקולטה מה הסכם...לסמסטר אביב במדמח זה התחיל 89.3 נראה לי ירד ל88 ועלה ל88 וחצי כל זה בחודש חודשיים לפני...אם תירשם מוקדם ברגע שהסכם טיפה יירד אתה תיכנס...כמו שהבחור מעליי אמר זה תלוי במי שנרשם באותו סמסטר..הרבה חברה חזקים עם סכמים גבוהים=סף קבלה גבוה..מעט חברה חזקים והרבה עם סכם בינוני=סף קבלה יותר נמוך... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.