Elmogo פורסם מרץ 10, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 10, 2013 יש לי הסמסטר מעבדה בפיסיקה,אני צריך למצוא שותף לפני שמתחיל הסמסטר?אם אפשר לדעת מה עושים שם ואיך הם נותנים ציון וכמה השקעה מחוץ לשיעור זה מצריך?תודה מראש ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם מרץ 10, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 10, 2013 (נערך) - לא חייבים למצוא שותף לפני המעבדה הראשונה אבל כדאי. אם יש מספר אי זוגי בקבוצה שאתה רשום אליה אתה עשוי להיתקע בלי שותף (למרות שניתן לשנות קבוצות במהלך הסמסטר כדי לפתור את זה)- עושים ששה ניסויים, ארבעה במכניקה ושניים בחשמל. מגישים דו"חות מסכמים משותפים לכל זוג בסוף הניסוי. חוברת המעבדה עם פירוט הניסויים אמורה להיות ב-moodle.- הציון מתחלק 20% על הכנה לניסוי (פרטים נוספים בפגישת המעבדה הראשונה), 40% על דו"ח מסכם לניסוי (כנ"ל) ו-40% הערכת מדריך.- קשה לי לענות לך על כמות ההשקעה הנדרשת כי זה מאוד משתנה מזוג לזוג. בעיקרון, מבחינת זמן רוב העבודה אמורה להיות במעבדה (שלוש שעות שבועיות). הסמסטר יאפשרו לכם לעבוד על הדו"ח המסכם גם מחוץ למעבדה. אני חושב שהכנה טובה לניסוי וסיום שאריות דו"ח מסכם לא אמורות לגזול ממך יותר משעתיים נוספות. לפני הניסויים צריך לקרוא את התדריך ולראות שאתה יודע לענות על שאלות ההכנה. נערך בתאריך מרץ 10, 2013 - על-ידי אודי ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Elmogo פורסם מרץ 10, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 10, 2013 תודה רבה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם מרץ 10, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 10, 2013 עוד משהו קטן ומעודד - מכל מעבדות 1 1ח' היא הקצרה ביותר, ובד"כ (אני לא רוצה לומר תמיד, כי יש זוגות שמתעכבים) מסייימים אותה לפני סוף הסמסטר. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Elmogo פורסם מרץ 10, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 10, 2013 נחמד,בחלט מעודד ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.