Pallando פורסם מרץ 10, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 10, 2013 שלום,אני לומד הנדסת תוכנה וזאת המומלצת לסמסטר ב':חדו"א 2ת', אלגברה מודרנית, את"ם, מת"ם, קומבינטוריקה, פיסיקה 1מ.פיסיקה עשיתי בסמסטר הקודם אז בלעדיה יהיו לי 17 נק' הסמסטר, וממש הייתי רוצה להוסיף עוד קורס, לא הומני/ספורט (עדיפות גבוהה לקורס שלא יעמיס). חשבתי על מודלים דטרמיניסטים, אבל הרישום שלי נפתח עוד 9 ימים, והמקומות בטח יגמרו עד אז. בינתיים זה הקורס שנשמע לי הכי מתאים.במבוא לכלכלה אין מקומות (וגם נשמע פחות מעניין).כימיה כללית אולי ישאר לי מקום, אבל להבנתי הקורס יותר עמוס, לפחות יחסית לשניים הקודמים.והמקצועות המדעיים האחרים לא מסתדרים... אשמח לכל עצה, תודה רבה מראש =] ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yoni פורסם מרץ 10, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 10, 2013 קח בחשבון שאת"ם מת"ם הם קורסים מאד עמוסים (שקרוב לודאי יתפסו את רוב הזמן הפנוי שלך), אז ממש לא הייתי ממליץ להמר על עוד קורס במקרה הזה. בכל מקרה, דווקא כימיה כללית קורס לא עמוס בכלל - יש הרצאות טובות בוידאו וש"ב די קלים (בד"כ אפשר לסיים אותם בשעה ומשהו). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Pallando פורסם מרץ 10, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 10, 2013 אני מודע לעומס, אבל בכל מקרה זה יהיה פחות עמוס מבמומלצת.חשבתי לקחת כימיה סמסטר הבא (עכשיו הוא לא הכי נוח מבחינת מבחנים), ובינתיים חשבתי לקחת איזשהו קורס תעו"ן כזה שלא יעיק על המערכת. אולי מישהו עם רישום בקרוב מוכן לשמור לי מקום במודלים תמורת בירה בחונטה? (אני משער שלא, אבל worth a shot...) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
-ליאור פורסם מרץ 10, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 10, 2013 את"מ ממש לא עמוס, אולי התרגיל האחרון מגיע לקנה מידה של תרגיל קטן במת"מ, בקושי. רוב הסמסטר זה בדיחה.למעשה יש לך קורס אחד שהוא עמוס יחסית לשלב הזה בתואר (מת"מ), השאר לא דורשים הרבה מאמץ במהלך הסמסטר ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Pallando פורסם מרץ 10, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 10, 2013 בסוף כימיה גם ככה לא נכנס במערכת =/נואש => בירה, מישהו? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.