אני פורסם מרץ 8, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 8, 2013 איך פותרים את השאלה הזאת??יש למהירות שני רכיבים...אם זה היה רכיב אחד אז זה היה בסדר...תודות לעוזרים! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם מרץ 8, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 8, 2013 בעיקרון התקצרות האורך היא רק בציר המקביל למהירות, אז אפשר לפתור ע"י ציור המשולש במערכת חדשה (מסובבת ב-45 מעלות ימינה יחסית למערכת הנוכחית) שם המהירות של צופה ב' היא פשוט 0.6c בכיוון X, ולהסתכל איך האורך של כ"א מהצלעות של המשולש ישר זווית מתקצרת (בעיקרון, רק ההטל על ציר X מתקצר, ההטל על ציר y לא).הבעייה - התשובה שיוצאת לי לא מתאימה לאף אחת מהאופציות פה. אני מקבל 102 מעלות. כנראה שפספסתי משהו בדרך שאני לא רואה כרגע.אם הייתי צריך להמר על התשובה הנכונה הייתי מהמר על ב'. הזווית צריכה לצאת גדולה יותר מ-90 כי הצלעות מתקצרות. היא תשאף ל-180 כשהמהירות תשאף ל-c, ו-147.5 נראה לי עיוות גדול מדי למהירות שעדיין רחוקה מ-c. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם מרץ 8, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 8, 2013 וחוץ מזה, זו התשובה שהחץ מצביע עליה:) 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אני פורסם מרץ 9, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 9, 2013 (נערך) הבנתי מה עשית...גם לי יוצא 102.68... :anger: נערך בתאריך מרץ 9, 2013 - על-ידי אני ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אני פורסם מרץ 9, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 9, 2013 אין לי מושג איפה הטעות... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אני פורסם מרץ 9, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 9, 2013 וד"א התשובה היא באמת 111.11 לפי התשובות של המבחן הזה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אני פורסם מרץ 9, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 9, 2013 רעיונות? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אני פורסם מרץ 9, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 9, 2013 ? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.