אני פורסם מרץ 7, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 7, 2013 איך אפשר לפתור את השאלה הזאת??הגעתי לביטוי בשביל VR אבל מה עושים עם VL?תודות לעוזרים! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם מרץ 7, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 7, 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/Relativistic_Doppler_effect תסתכל בפסקה Transverse Doppler effect, זה מה שאתה מחפש. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אני פורסם מרץ 7, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 7, 2013 הגעתי לביטוי הזה אבל לא מסתדר לי מה עושים אח"כ ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם מרץ 7, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 7, 2013 נראה לי (אני לא בטוח 8-[ ) שההסחה לכחול של הפוטון שפוגע בחללית השמאלית וההסחה לאדום של הפוטון המוחזר שהיא פולטת מבטלות זו את זו, והפוטון המוחזר ייקלט באותה תדירות שבה נשלח הפוטון המקורי.פשוט משיקולי סימטריה מכיוון שהפוטון נקלט ומוחזר מהחללית באותו רגע שבה היא חולפת על פני המקור. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אני פורסם מרץ 8, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 8, 2013 כל הזמן יוצא לי 1 מינוס B בריבוע אבל התשובה היא 1+B בריבוע...פתרתי! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.