_Me_ פורסם מרץ 5, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 5, 2013 אפשר עזרה עם השאלה הזו?תודה! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
stanly פורסם מרץ 5, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 5, 2013 ברגע שיש חלוקה באפס יש פסיקה ומבצעים קוד מסויים שאפשר לקבוע ולשנות(קוד הטיפול בפסיקה). אולי שווה להזכיר שכדי להתעלם ולהמשיך צריך שהפסיקה תהיה מהסוג שזוכר את כתובת הפקודה הבאה ולא את הפקודה שגרמה לפסיקה כדי לא להיכנס ללולאה אינסופית. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
_Me_ פורסם מרץ 5, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 5, 2013 האם ברגע שיש פסיקה לא קוראים לרוטינה המתאימה על פי מה שמופיע ב interupt handler? ואם כן, איך אני יכול לשנות את מה שמטפל בפסיקה הזו?תודה! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
stanly פורסם מרץ 5, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 5, 2013 נראה לי זה מצביע לפונקציה ששמור במערכת ההפעלה (IDT == interrupt handler table ) כלומר צריך לאתחל את המשתנה הזה לפונקציה שנרצה. נראה לי - שוב - שסיגנל נשלח ע"י הקוד של הפונקציה, אם זה מה שכתוב בפונקציה הזאת. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.