turbo פורסם מרץ 4, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 4, 2013 איך השילוב הבא, יוצא לי 23 נקודות , האם כדאי להוריד משהוא? מבני נתונים 1.פיזיקה 2ממתורת המעגלים.הסתברות .מדח ופוריה.ועוד אנגלית טכנית 4 שעות שבועיות במערכת. איך העומס, והאם לעשות קצת שינויים או לשים משהוא אחר כמו שפות תכנות או לוגיקה ? תודה חברים :lol: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם מרץ 5, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 5, 2013 נשמע די עמוס, 5 קורסים אמיתיים. הייתי מוריד לפחות אחד ומוסיף משהו קליל יותר. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם מרץ 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 6, 2013 הסתברות מ' או ח'?כעקרון הש.ב בהסתברות ומעגלים לא אמורים לקחת יותר מדי.מד"ח ו2ממ קורסים די עמוסים.המערכת הזו היא לא פשוטה אבל אפשרית. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
turbo פורסם מרץ 12, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 12, 2013 תודה על התגובות.לגבי הסתברות זה הסתברות מ' אני סטודנט ממוצע לא איזה גאון אז כדאי להוריד קורס?חשבתי להוריד מד"ח, איזה קורס קל יותר כדאי לקחת במקומו?? מבוא לכלכלה לא מסתדר לי במערכת.איך ממ"ס של מדמח? או שכדאי לקחת קורס פקולטי אחר יש המלצות? תודה ואחלה סמסטר ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם מרץ 12, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 12, 2013 אם אתה מוריד מד"ח ושם ממ"ס המערכת הופכת ליותר קלילה (ממ"ס כמעט ולא דורש השקעה).מה שכן- במדמח הקורס הזה קשה יותר באביב מאשר בחורף (המבחנים הם לא שבלונה).לא חושב שזה אמור לשנות יותר מדי, זה אפילו יכול להקל על כמה אנשים שבמקום לדרוש מהם להיות קומפיילר דורשים מהם הבנה של החומר. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
-ליאור פורסם מרץ 12, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 12, 2013 מי מעביר ממ"ס בסמסטר הבא? הבנתי שהוא הולך להשתנות באופן די דראסטי ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.