EL פורסם מרץ 4, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 4, 2013 טוב, אז בגלל שהסמסטר הראשון היה כל כך קל ומלבב (שקר רציני) החלטתי להעמיס עוד קצת על הסמסטר המומלץ, הבא עלינו לטובה.הקורסים שאני מתכנן לקחת:את"ממת"מפיסיקה 1מ'חדו"א 2ת'קומבי' למדמ"ח---------------אלגברה מודרנית ח'מעבדה לפיזיקה 1ח'מבני נתונים 1 (הקו מסמל את קצה המומלצת ה"רגילה" - אלגברה כן נכנס במומלצת של הנדסת תוכנה/מחשבים) מן הסתם לא מפחיד אותי לכתוב מלא שורות קוד ולא לישון בלילה לצורך זה.מן הסתם כן מדאיג אותי קורסים שנראים חביבים ואז במבחן הם "ווהוו מה הלך פה" (עיין ערך מערכות ספרתיות) וכמובן קורסים שנראים נוראיים והם באמת כאלה (חדוות לסוגיהן) הרעיון שעומד מאחורי זה, הוא שאם נניח אני רואה שיש עומס רציני, אני עדיין יכול לוותר על מבני נתונים/מעבדה בלי לדאוג יותר מדיי (פרט לחרב המתהפכת - המצב האקדמי) דעות, המלצות ומור"קים מרגשים מהעבר יתקבלו בשמחה.תודה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
stanly פורסם מרץ 4, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 4, 2013 אתה רוצה לקחת מתם עם מבני נתונים ? זה אומר שאתה חוזר על מתם עם ציון עובר (אחרת לא מאשרים). ואם זה המצב אז אתה בטח יודע שהמערכת הזאת קשה מדי. לדעתי מי שמתחיל סמסטר שני במדמ"ח פעם ראשונה ולוקח (את"מ מת"מ קומבי חדווא 2) ומצליח לסיים את כולם בציונים טובים יכול להיות די מרוצה מעצמו. גם אם לא עשה פיסיקה ואלגברה מודרנית. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
EL פורסם מרץ 6, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 6, 2013 אז לנפנף את מבני נתונים. ולפי מה שאתה אומר לא לקחת שום דבר במקום כי עמוס גם ככה...נשמע לגיטימי... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם מרץ 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 6, 2013 אם אתה ממש רוצה לקחת עוד משהו אז רק מודרנית.מעבר לזה- אני חושב שאתה יורה לעצמך ברגל... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.