אני פורסם מרץ 3, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 3, 2013 (נערך) למה אם אני מציב לפי הנוסחא של התקצרות האורך זה לא מסתדר?תודות לעוזרים! --כתבתי בטעות זמן במקום אורך--- נערך בתאריך מרץ 3, 2013 - על-ידי אני ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם מרץ 3, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 3, 2013 שואלים אותך על מרחק, לא על זמן. המרחק מתקצר במערכת החללית, לא מתארך:scratch: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם מרץ 3, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 3, 2013 אתה שואל על סעיף א'?כי הזמן בסעיף א' הוא הזמן במערכת המנוחה של כדוה"א והירח, כלומר הזמן המינימלי (d/V) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אני פורסם מרץ 3, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 3, 2013 אתה שואל על סעיף א'?כי הזמן בסעיף א' הוא הזמן במערכת המנוחה של כדוה"א והירח, כלומר הזמן המינימלי (d/V)כן,אבל השאלה שלי היא על ב. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם מרץ 3, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 3, 2013 (נערך) מה הנוסחה שאתה מציב ומה התוצאה שאתה מקבל?לי יוצא 320703.2 ק"מ נערך בתאריך מרץ 3, 2013 - על-ידי אודי ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אני פורסם מרץ 4, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 4, 2013 למה זה לא האורך העצמי? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
dando פורסם מרץ 4, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 4, 2013 זה כן אורך עצמי בכדור הארץ. ולכן הוא מתקצר במערכת החללית. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם מרץ 5, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 5, 2013 בדיוק. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אני פורסם מרץ 5, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 5, 2013 אבל האורך העצמי הוא לא רק במע' מנוחה ז"א שהאורך העצמי של החללית הוא במערכת החללית? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם מרץ 5, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 5, 2013 אבל אתה לא מודד את האורך העצמי של החללית (האורך של החללית כלל לא מוזכר בשאלה).אתה מודד את האורך העצמי של המרחק בין כדוה"א לירח. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אני פורסם מרץ 5, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 5, 2013 בסדר,נראה לי שהבנתי.תודה!:) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.