אני פורסם פברואר 27, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 27, 2013 (נערך) פתרתי את השאלה, אבל הגעתי לאותה התשובה בדיוק בציר הx?למישהו יש רעיונות למה זה קרה?תודות לעוזרים! העליתי את התמונה בכיוון הנכון... נערך בתאריך פברואר 28, 2013 - על-ידי אני ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם פברואר 28, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 28, 2013 א. התמונה הראשונה הפוכה, מה שמקשה לקרוא בה. אין שם גם סימון של שתי המסות הזהות בתרשים, מי 1 ומי 2. אני מניח שהעליונה (בתרשים כפי שהוא כרגע) היא המסה המבוקשת כי היא מתאימה לתשובה.ב. תבדוק את הפתרון שלך ב-t=0, מה כיוון המהירות אז. הוא צריך להיות X-. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אני פורסם פברואר 28, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 28, 2013 הפתרון שלי הוא בדיוק כמו מגיע לאותה תשובה בדיוק כמו בספר רק שאצלי בכיוון x. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אני פורסם פברואר 28, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 28, 2013 איך בכלל המהירות יכולה להיות בy?זה הרי ציר מקובע... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
dando פורסם פברואר 28, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 28, 2013 ממ ניראה לי שכן יכולה להיות מהירות בציר Y כי למסה 1 יש מהירות משיקית כי זה מסתובב, לא? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם פברואר 28, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 28, 2013 הציר מקובע, אבל המסות מסתובבות סביבו.המהירות היא מהירות מעגלית משיקית ולכן היא קבועה בגודל ומשתנה בכיוון. ב-t=0 המסה המדוברת (הקרובה יותר לציר) נעה בכיוון x-. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אני פורסם פברואר 28, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 28, 2013 אוי נכון...צודק... זו הייתה ממש שטות.. :anger: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אני פורסם פברואר 28, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 28, 2013 תודה! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.