מעבר לתוכן

מישהו פה במקרה היה בקורס שצילמו לוידאו?

הודעות מומלצות

סתם רציתי לשאול, האם יש חסרונות בללכת להרצאה שבדיוק מצלמים לוידאו באותו הסמסטר?

(דברים כמו "קאט, נוכיח מחדש את משפט גאוס".)

נ.ב. עוד שאלה שסיקרנה אותי, מועדי ב' בד"כ נופלים בתוך הסמסטר הבא, מה זה אומר לגבי המיקום/זמן שלהם? (כי באולמן בשעות הבוקר החדרים פנויים רק בתקופת מבחנים, לא באמצע סמסטר.)

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הייתי ב3 קורסים שבהם צילמו את התרגולים.

החסרון היחיד הוא שאין שולחנות בכיתה הזו, אלא רק שולחן כזה שמתקפל לכסא. זה קצת פחות נוח.

בסמסטר אביב זה תענוג כי המזגן שם מיטורף.

סה"כ יש לזה יתרונות לדעתי, כמו זה שלרוב משתדלים לסיים את החומר ואני אוהב לחשוב שבוחרים את המתרגל הטוב יותר כדי להקליט אותו.

אין קאטים, זה לא מצולם כמו סרט. זה live to tape ולדעתי יכולת/רצון/הצורך בעריכה שם שואף לאפס.

המיקום שלהם הוא באותו המיקום (כלומר כיתות לימוד בפקולטות/אולמן). הזמנים - לדעתי כולם או רובם בשעות הערב, סביבות 17:00.

צריך הרבה פחות כיתות למועדי ב' ככלל לדעתי, אז זה יותר פשוט ממועד א'.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הייתי דווקא בכיתה שבה היו שולחנות רגילים אאל"ט. אין בעיות של צילומים מחדש. אולי תהיה בעיה אם תהיה כמות גדולה של אנשים, כי כיתות הצילום בד"כ קטנות.

התכונה של השיעורים האלו היתה שאנשים משתדלים פחות להפריע אך מצד שני אולי קצת יותר מתפדחים לשאול שאלות.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

גם אני הייתי, בתרגול של מבל"ס. קודם כל המתרגל היה מעולה (ואני מאמין שבוידאו זה בדרך כלל ככה). דבר שני אצלי התרגול התארך ממש - מעל שעה ואפילו פעם 80 דקות לתרגול של שעה אקדמית אחת. אבל היה הסבר מעולה ולא מהר מידי ותכלס היה שווה את זה. לגבי צילום מחדש, לנו לא היה אף פעם ואפילו תועדתי שואל שאלה :-).

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

עוד שאלה על מועדי ב':

אחרי שעוברים את מועד א', האם אפשר לבוא למועד ב', להסתכל על המבחן ואם מקבלים התקף לב אז לא להגיש אותו?

(או שמרגע שלדודה יש את הת"ז, הציון של המועד ב' דורס את הציון של המועד א'? O.o)

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

טוען...
  • יצירת חדש...