littlerunaway פורסם פברואר 21, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 21, 2013 נקודות זכות שנותן כל קורס הן איזשהו מדד לעומס? כי בסמסטר האחרון היו לי 2 קורסים של 5 נ"ז ועוד אחד של 4, אחד של 3 ואחד של 2. סמסטר הבא יש לי קורס אחד של 5.5 נ"ז (חדווא אלא מה) והשאר הם 3 ו 2.5. זה אומר שהסמסטר יהיה פחות עמוס או שאין קשר? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
speed42 פורסם פברואר 21, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 21, 2013 נקודות זכות שנותן כל קורס הן איזשהו מדד לעומס? כי בסמסטר האחרון היו לי 2 קורסים של 5 נ"ז ועוד אחד של 4, אחד של 3 ואחד של 2. סמסטר הבא יש לי קורס אחד של 5.5 נ"ז (חדווא אלא מה) והשאר הם 3 ו 2.5. זה אומר שהסמסטר יהיה פחות עמוס או שאין קשר? זה מראה על כיוון לעומס אבל לא תמיד זה מדוייק ..לפי הניסיון שלי אם זה קורס במדמח של 3 נקודות זה יכול להיות עמוס בטירוף - הקורס הכי עמוס שלי עד היום "רק" 3 נקודות..... והיה לי קורס של 4 נקודות הכי פחות עמוס לבנתיים.... אלה עם ה 5 בד"כ עמוסים מאוד כי זה בד"כ חדוא. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם פברואר 21, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 21, 2013 כן, מדובר על 3 קורסים של מדמ"ח שכל אחד מהם 3 נ"ז. לא מעודד ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
speed42 פורסם פברואר 21, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 21, 2013 אם את מדברת על סמסטר 2 מדמח עמוס מאוד.. הרבה יותר מהראשון ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם פברואר 21, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 21, 2013 הבנתי... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם פברואר 22, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 22, 2013 (נערך) הנקודות ניתנות לפי 1 נק' לשעת הרצאה, 0.5 נק' לשעת תרגול. בגדול, אם יש יותר הרצאות, כנראה שיש יותר חומר. לכן כנראה שקורס עם 5 נקודות יכיל יותר חומר מאשר קורס של 3. הבעיה היא שיעורי הבית, שלא נכנסים לחישוב. תרגילים רטובים בקורס של 3 נקודות יכולים לגרום לו להיות עמוס יותר מקורס של 4 נקודות עם ש"ב "רגילים", למרות שהיקף החומר יהיה פחות.כמו כן, מידת החומר שמועברת בקורס (כלומר, בהרצאות) משתנה מפקולטה לפקולטה, אז לא כל 3 נקודות יהיו זהות לא במידת החומר ולא במידת העומס כשמסתכלים על פקולטות שונות. נערך בתאריך פברואר 22, 2013 - על-ידי radagast ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.