KerT פורסם פברואר 21, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 21, 2013 שלום, הייתי רוצה לקחת איזשהו קורס ספורט, והשיקולים שלי הם כאלה:1. אני ממש גרוע בכל הקשור לספורט, אבל לא הייתי רוצה לקחת את כל הקורסי "ספורט" האלה שבקושי מצריכים לזוז אלא משהו שבאמת ישפר לי את הכושר.ספציפית משהו שקשור לריצות/"כושר טירונות" כזה.2. האם הציון בקורסים האלה הוא על סמך ביצועים? אם כן אז זה כנראה יניא אותי מלקחת את הקורס (לא הייתי רוצה שקורס בחירה יפגע בממוצע. אם זה המצב אז כבר עדיף קודם להשתפר בספורט ואז לקחת קורס ספורט, שזה אירוני.) אשמח לשמוע דברים בנושא, תודה מראש. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
samael פורסם פברואר 21, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 21, 2013 1. איגרוף. תבקש רשות להגיע פעמיים בשבוע.2. בכל קורסי הספורט שהייתי בהם לא נראה לי שהיה מישהו שהיה בכל השיעורים (או השלים חיסורים) וקיבל מתחת ל 85. הביצועים זה אולי 5 נקודות מהציון. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
incog פורסם פברואר 21, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 21, 2013 יש קורס ספורט שבו עושים בעיקר ריצות, אני לא בטוח אבל נדמה לי שזה נקרא "כושר גופני- בנים" ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם פברואר 22, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 22, 2013 (נערך) יש קורס חד"כ, לא עשיתי אבל אם רוצים לעשות כושר כלשהו זה נשמע נחמד.יש קורס באולינג, קורס טוב (עשיתי פעמיים), משחקים באולינג והציונים נקבעים אקראית ל90+ נערך בתאריך פברואר 22, 2013 - על-ידי radagast ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
bubbles פורסם פברואר 22, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 22, 2013 יש אתלטיקה קלה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
speed42 פורסם פברואר 22, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 22, 2013 עזוב אותך, קח קורסים וזרום איתם.בחלק מהקורסים אין ממש קשר לציון הסופי וכמה אתה טוב זה סתם באקראי.בכל מקרה אם אתה מחפש קורס להשתפר ותיקח קורס קשה של פעם בשבוע אתה רק תסבול כי קורסים כאלה בד"כ דורשים לעבוד כמה פעמים בשבוע כדי לשמור על כושר ולא להיתפס מחדש. הקורסים היחידים בנתיים שראיתי שיש ציונים לפי טבלה של ריצה זה ריצות לילה וריצות ארוכות ,לפי הטבלת זמנים זה גם הציון בלי הפתעות :lol: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.