tomer פורסם פברואר 20, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 20, 2013 שלום, אני סטודנט להנדסת מחשבים (פקולטה לחשמל). בסיום הסמסטר הזה יהי לי 156 נקודות זכות.אני קצת לא בטוח לגבי סגירת התואר. יש קטלוגים שבהם התואר הוא 157 נקודות (בהם הקטלוג של שנה 1), אבל יש קטלוג התואר בו מחייב 156.אני הבנתי מחברים שאפשר לבחור קטלוג כלשהו וסגור את התואר לפיו. זה נכון ?? תודה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם פברואר 20, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 20, 2013 לפי מה שאני מכיר, אתה יכול לבחור כל קטלוג שיצא מאז שהתחלת ללמוד. אבל רק אחד כזה ולסגור את התואר לפיו. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
stanly פורסם פברואר 20, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 20, 2013 אבל צריך שהקורסים יהיו מתאימים ולא רק מספר הנקודות.(יש קורסים שמספר הנקודות שלהם גדל, למשל) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם פברואר 20, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 20, 2013 באופן כללי מה שבוריס אמר נכון, אך לפעמים אפשר גם לשלב קבוצות התמחות מקטלוג X וקורסי חובה מקטלוג Y.הייתי שואל את המזכירה כדי למנוע אי נעימות. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.