RealMadrid פורסם פברואר 19, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 19, 2013 שלום חברים, מה נשמע ? אני מתחיל את הלימודים בסמסטר אביב, ואני מעוניין לדעת איזה ספרים הייתם ממליצים לי לקנות לקורסים הבאים: חדו"א 1, אלגברה לינארית, מידע גרפי הנדסי, מבוא למחשב-שפת C. אשמח לכול תגובה. בהצלחה, RealMadrid ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Paranoid פורסם פברואר 20, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 20, 2013 בעיקרון אין צורך לקנות ספרים, בטח שלא מראש- כל החומר מועבר בהרצאות/תרגולים ואם זה לא יספיק לך אז יש את כל הספרים הרלוונטיים בספריות השונות בטכניון.רק אם תוך כדי הסמסטר תראה שאתה צריך ספר וקשה להשיג מהספרייה כי כל העותקים מושאלים או משהו כזה אז יש מקום לשקול לקנות. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
גבריאל פורסם פברואר 20, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 20, 2013 אם אתה באיזור רעננה, הם החליטו לשנות השנה מדיניות, האוניברסיטה הפתוחה החליטו השנה להציב את כל הספרים הישנים שלהם במקום שבו כל אחד יכול לקחת ספרים באופן חופשי ואז למחזר רק את מה שנשאר שם אחרי סוף החודש. אין לי מושג מה יש שם בדיוק (אני סקרן, אבל לא מספיק כדי ליסוע שעות ואולי להתאכזב), אבל אם אתה רוצה הרבה ספרים, תבדוק את זה.. Sent from my GT-N7000 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
RealMadrid פורסם פברואר 20, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 20, 2013 עוד רעיונות ? האם באמת לא כדאי? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם פברואר 20, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 20, 2013 גם לדעתי לא כדאי, לא קרה מצב שלא היה לי ספר למתי שרציתי.מקסימום אתה שבוע בלי ספר [אתה יכול להשתמש בעותקים שיש בספריה] פעם אחת בסמסטר.וגם יש את ספרית הדיקן, שאם כבר לקנות אז משם (כי זה הרבה יותר זול).בקשר למה שמומלץ:https://aleph2.technion.ac.il/Fבחיפוש שם אפשר לחפש לפי מספר קורס, ותראה את הספרים המומלצים, כמו כן בסילבוס של הקורס יהיה כתוב ספר הקורס שהוא לרוב גם המומלץ. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אורח גארפילד פורסם פברואר 20, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 20, 2013 חדו"א 1 - יש את הספר הכחול של סמי זעפרני ובן ציון קון, בנוסף חוברת תרגילים מאת אלכסנדר קופרמן, את שניהם אפשר להשיג בחנות מכלול בטכניון. אלגברה ליניארית- יש חוברת לימוד וחוברת תרגילים מאת עליזה מלק, את שתיהן אפשר להשיג (אני חושב) בחנות החוברות בטכניון (מו"ח). מבוא למחשב שפת C - יש ספר שנקרא "ללמוד C" מאת יואב נתיב, התרגילים שבספר ברמה הרבה יותר נמוכה ממה שדורשים בקורס, אבל לטעמי הספר הזה טוב בלהכניס אותך לעניינים. לא בטוח אם הייתי ממליץ לקנות את זה, אם בכלל תצטרך, עדיף מקסימום לחפש אם יש באיזו ספריה או משו. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
RealMadrid פורסם פברואר 21, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 21, 2013 Thank you all for the kind help you have shown :) ! Good luck ! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
samael פורסם פברואר 21, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 21, 2013 בניגוד לקודמיי פה, אמליץ על לקנות את ספרי החדו"א של קון, חוברת התרגילים של קופרמן ואת הספר באלגברה של ברמן. נכון שאפשר 'להסתדר' ולרוב לא תהיה בלי ספר, אבל הזמן שמתבזבז על המשחקים של ההשאלה\החזרה (לא תמיד בספריה שנוח להגיע אליה) והסיכוי הלא רע שלפעמים תתקע עם מהדורת כתב-יד של קופרמן לא שווה את ה 200 שקל מקסימום (ואפשר למצוא גם משומשים) שיעלו לך הספרים האלו. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
RealMadrid פורסם פברואר 21, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 21, 2013 בניגוד לקודמיי פה, אמליץ על לקנות את ספרי החדו"א של קון, חוברת התרגילים של קופרמן ואת הספר באלגברה של ברמן. נכון שאפשר 'להסתדר' ולרוב לא תהיה בלי ספר, אבל הזמן שמתבזבז על המשחקים של ההשאלה\החזרה (לא תמיד בספריה שנוח להגיע אליה) והסיכוי הלא רע שלפעמים תתקע עם מהדורת כתב-יד של קופרמן לא שווה את ה 200 שקל מקסימום (ואפשר למצוא גם משומשים) שיעלו לך הספרים האלו.אז זה טוב לרמה שלי? כי ממה שהבנתי זה הכי קל מבחינת רמות- חדו"א 1 ו-אלגברה לינארית. אז שווה לקנות אותם ? תודה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
samael פורסם פברואר 21, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 21, 2013 אלו ספרי הלימוד לחדו"א\אלגברה, לא משנה באיזו רמה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם פברואר 21, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 21, 2013 אישית לא הייתי במקומך קונה מראש. אני עכשיו בשלבי סיום סמסטר ראשון (עוד 2 מבחנים, שייגמר כבר). למדתי חדווא, אלגברה ומבוא למדעי המחשב ולא הייתי זקוקה לספרים בכלל. חבל להוציא על זה כסף עכשיו (אלא אם זה סכום קטן) כשלא בטוח שתזדקק להם בכלל. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
incog פורסם פברואר 21, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 21, 2013 אל תקנה ספר, זה ממש מטופש יש כל כך הרבה ספרים בנושאים הללו ברחבי האינטרנט... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
RealMadrid פורסם פברואר 21, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 21, 2013 אל תקנה ספר, זה ממש מטופש יש כל כך הרבה ספרים בנושאים הללו ברחבי האינטרנט...איפה בדיוק אני יכול למצוא אותם, בבקשה ? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
incog פורסם פברואר 21, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 21, 2013 אני יכול לשלוח לך באלגברה.לגבי חדו"א באמת שאפשר למצוא חומר טוב באינספור מקומות. הנה חוברת מצוינת של אחד המרצים הטובים בעברית (רז קופרמן):http://www.ma.huji.ac.il/~razk/iWeb/My_Site/Teaching_files/Calculus.pdf חלק מהחומר שם בטח לא יהיה רלוונטי לגביך. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אורח גארפילד פורסם פברואר 22, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 22, 2013 אל תקנה ספר, זה ממש מטופש יש כל כך הרבה ספרים בנושאים הללו ברחבי האינטרנט...מצטער אינקוג אבל אני חולק עליך. זא, אני לא חולק עליך שיש אינסוף ספרים בנושא, פשוט למרבה הפליאה, אין כמעט ספרים, או בכלל, שמתאימים לדרישות הטכניוניות. הרוב המוחלט של הספרים בחדו"א הם הרבה מתחת לרמה הטכניונית (הספר הכי מפורסם כמדומני הוא Thomas Calculus, והוא לא מספק אפילו בשביל חדו"א 1). יכול להיות שיש ספרים שמיועדים למתמטיקאים, אבל גם אלה לא מתאימים לכל מי שלא עושה חדו"א 1ת לפחות. כך שלפחות בראייתי, הספר הכחול של בן ציון קון וסמי זעפרני הוא סוג של אוצר. הוא נכתב מתוך סיבה, אני לפחות לא מכיר ספר שממלא את אותה פונקציה כמותו. כנ"ל לגבי שתי החוברות של עליזה מלק באלגברה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
bubbles פורסם פברואר 22, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 22, 2013 בעיקרון אין צורך לקנות ספרים, בטח שלא מראש- כל החומר מועבר בהרצאות/תרגולים ואם זה לא יספיק לך אז יש את כל הספרים הרלוונטיים בספריות השונות בטכניון.רק אם תוך כדי הסמסטר תראה שאתה צריך ספר וקשה להשיג מהספרייה כי כל העותקים מושאלים או משהו כזה אז יש מקום לשקול לקנות. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.