Aleh פורסם פברואר 19, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 19, 2013 מחפשים שותף שלישי לדירה צמודה לשער נווה שאנן - רח' אדם הכהן. דירה גדולה יחסית, 4.5 חדרים - סלון ענק, מרוהטת, מאובזרת כמעט לגמרי ושקטה. שכר הדירה הוא 4100 ש"ח לכל 3 חודשים (1367 לחודש). לא למעשנים. כולל חניה צמודה. כניסה מיידית. לפרטים אפשר להשאיר תגובה או הודעה פרטית. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Doppelgänger פורסם פברואר 19, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 19, 2013 (נערך) אני! מה יש בחדר מבחינת ריהוט? אני לא מעשן. *תוקנה שגיאת כתיב מביכה. נערך בתאריך פברואר 19, 2013 - על-ידי Doppelgänger ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Aleh פורסם פברואר 19, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 19, 2013 ארון בגדים, ספרית מדפים, שולחן עבודה, שידת מגירות גדולה (אין מיטה). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Doppelgänger פורסם פברואר 19, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 19, 2013 אני בדיוק חזרתי למרכז, יש סיכוי לראות כמה תמונות של הדירה? המייל שלי הוא: snaftava@t2 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Aleh פורסם מרץ 2, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 2, 2013 מפתח וחצי מהמלכות (סקוטש ובקבוק כמעט גמור של שמן זית) נמסרו לזוכה המאושר. במילים אחרות, לא אקטואלי יותר. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.