Tal פורסם פברואר 17, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 17, 2013 היי, איך המערכת הזו מבחינת עומס ? מבני נתונים 1מבנה מערכות הפעלה (של חשמל)מעבדה במערכות הפעלהמבוא להסתברות ח'מבנה מחשבים (של חשמל)מבוא לכלכלה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
stanly פורסם פברואר 17, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 17, 2013 אני מניח שאתה יודע שהסתברות הוא קדם למבנה מחשבים ? (אני חושב שהמרצה יאשר אבל צריך לבקש) לגבי השאר, אתה תצטרך לתכנת הרבה. אני חושב שאפשר להשוות את זה לשני מת"מ-ים חמודים כאלה. למרות שלא עשיתי הפעלה של חשמל. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Tal פורסם פברואר 17, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 17, 2013 כמות התכנות במבני נתונים 1 + מערכות הפעלה + מעבדה, היית אומר שהיא כמו פעמיים מת"ם ? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
stanly פורסם פברואר 17, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 17, 2013 כן, בהסתייגות שעשיתי הפעלה של מדמ"ח ולכן אני אומר את זה ממה ששמעתי מחברים.(כמות הקוד שתכתוב תהייה נמוכה משני מת"ם אבל הוא יהיה יותר מסובך בהפעלה ויותר קשה במבני נתונים) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם פברואר 17, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 17, 2013 אני מסכים.הקורסים של מבני נתונים + מבנה מערכות הפעלה + מעבדה הם מאוד עמוסים מבחינת תכנות.יש לך כאן לפחות 6 רטובים לא טריוויאליים בכלל שאמורים לקחת לך כשבוע כל אחד (הערכה גסה).בנוסף יש גם את ממ"ס של חשמל שטענו שהוא מעמיס לקראת סוף הסמסטר.אז עומס שבועי לא יהיה לך, אבל בזמן ההגשות של הרטובים יהיה לך מאוד עמוס. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Tal פורסם פברואר 17, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 17, 2013 כמה המעבדה משנה ? אם אני אוריד אותה זה יחסוך הרבה ? או שעדיין ישאר מאוד עמוס ?הסמסטר עשיתי את"ם, מת"ם, מרוכבות והתמרות, קומבי, מעגלים חשמליים (+הומני +ספורט) והיה לי ממש עמוס לקראת הסוף (בעיקר בגלל מת"ם), הסמסטר שפרסמתי פה בלי מעבדה יותר עמוס מזה ? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם פברואר 17, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 17, 2013 אני לא בטוח אם הוא יהיה יותר עמוס, אבל יש לי תחושה שהוא יהיה באזור של הסמסטר שהיה לך עכשיו.גם אם תוריד מעבדה, הלחץ של הפעלה + מבני נתונים הוא לחץ לא קטן (וזה לא משנה אם זה הקורס הרגיל או המעבדה).ויחד עם ממס, יש לך מתכון לסוף סמסטר לא פשוט.מה שכן- ככל הנראה אתה תרגיש פחות עמוס ביום יום, אלא יותר עמוס לפרקים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
3p1n פורסם פברואר 18, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 18, 2013 אמממ... מבני זה לא כ"כ הרבה תכנות.יש 2 רטובים, וכל אחד לוקח בערך 3-4 ימים לא מלאים (ימים שיש בהם הרצאות). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם פברואר 18, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 18, 2013 אמממ... מבני זה לא כ"כ הרבה תכנות.יש 2 רטובים, וכל אחד לוקח בערך 3-4 ימים לא מלאים (ימים שיש בהם הרצאות).אולי לך זה לוקח 3-4 ימים לא מלאים.אך לרוב האנשים שאני הסתובבתי איתם זה לקח שבוע לפחות (לפעמים אפילו 2-3 לילות לבנים). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
3p1n פורסם פברואר 18, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 18, 2013 לא יודע. כולם אומרים שזה הרבה פחות עומס ממת"מ.צריך גם לקחת בחשבון שהקוד לא צריך להראות יפה ועם תיעוד מסודר וכו', מספיק שיעבוד. זה מוריד הרבה עומס מהתכנות.אני גם ככה לא חושב שבאמת קוראים את הקוד לעומק כשבודקים.הממוצע של התרגילי בית במבנה 90+, זה בטוח אומר הרבה על הבדיקה שלהם. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם פברואר 18, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 18, 2013 לא יודע. כולם אומרים שזה הרבה פחות עומס ממת"מ.צריך גם לקחת בחשבון שהקוד לא צריך להראות יפה ועם תיעוד מסודר וכו', מספיק שיעבוד. זה מוריד הרבה עומס מהתכנות.אני גם ככה לא חושב שבאמת קוראים את הקוד לעומק כשבודקים.הממוצע של התרגילי בית במבנה 90+, זה בטוח אומר הרבה על הבדיקה שלהם.זה נכון שכעקרון אתה יכול לתכנת עץ עם סיבוכיות של 2^n וכנראה שלא ישימו לב.אבל האם אתה באמת רוצה להסתכן שלא ישימו לב?בנוסף- זה נסיון תכנות.לאנשים שאין את זה- הקורס הזה די חשוב (לפי דעתי הוא הרבה יותר חשוב ממת"ם).בנוסף- אומנם הקוד לא צריך להראות מגעיל, אבל בהצלחה לך לדבג קוד כזה :lol: בכל אופן- מבני אכן פחות עמוס ממת"ם, אבל השילוב של כל הקורסים שהוא הביא כאן הוא רציני. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
stanly פורסם פברואר 18, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 18, 2013 אני זוכר שברטוב השני קיבלנו 75 כי השתמשנו בc'tor לא מספיק יעיל (למרות שמימשנו אחד יעיל,רק לא השתמשנו בו. וכל הטסטים עברו בסדר) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם פברואר 19, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 19, 2013 מפתיע שהם הצליחו לעלות דווקא על הc'tor :lol:בתרגיל הראשון הגשתי משהו שרץ בlog(n)^2 במקום בlog(n) ולא עשו עם זה בעיות. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
sheldon פורסם פברואר 19, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 19, 2013 אני מניח שאתה יודע שהסתברות הוא קדם למבנה מחשבים ? (אני חושב שהמרצה יאשר אבל צריך לבקש) לגבי השאר, אתה תצטרך לתכנת הרבה. אני חושב שאפשר להשוות את זה לשני מת"מ-ים חמודים כאלה. למרות שלא עשיתי הפעלה של חשמל. stanly לקחת מבנה מחשבים, וראית צורך בהסתברות כקדם? כי רשום שזה צמוד ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
stanly פורסם פברואר 19, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 19, 2013 לא, אני לוקח הסמסטר. אני זוכר שהיה קדם בעבר יכול להיות שעכשיו זה צמוד. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם פברואר 19, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 19, 2013 אני מניח שאתה יודע שהסתברות הוא קדם למבנה מחשבים ? (אני חושב שהמרצה יאשר אבל צריך לבקש) לגבי השאר, אתה תצטרך לתכנת הרבה. אני חושב שאפשר להשוות את זה לשני מת"מ-ים חמודים כאלה. למרות שלא עשיתי הפעלה של חשמל. stanly לקחת מבנה מחשבים, וראית צורך בהסתברות כקדם? כי רשום שזה צמודאין צורך ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
sheldon פורסם פברואר 20, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 20, 2013 Zodiack איזה ידע נדרש מהסתברות ובאיזה שבוע בערך לומדים ואותו? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם פברואר 20, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 20, 2013 אני לא ראיתי משהו שצורך יותר מידע בסיסי בקומבינטוריקה בממ"ס.אני גם לא מצליח להזכר היכן משתמשים בזה... הדבר היחיד שעולה לי לראש זה הנושא של branch prediction שאולי אפשר להכניס לשם כמה דברים עם הסתברות.אבל גם אז אין יותר מדי צורך לדעת הסתברות לשם כך. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Tal פורסם פברואר 21, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 21, 2013 טוב החלטתי לעשות שינוי בעקבות מה שנאמר פה, איך המערכת הבאה: (שוב רק מבחינת עומס) מבני נתונים 1מבוא להסתברות ח'שפות תכנותמבנה מחשביםאותות ומערכות ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
-ליאור פורסם פברואר 22, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 22, 2013 עומס זניח, רק מבני נתונים טיפה עמוס, כל השאר קלים (אותות והסתברות נראה לי שיש להם הגשות שבועיות אבל הן די קלות). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם פברואר 22, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 22, 2013 עומס זניח, רק מבני נתונים טיפה עמוס, כל השאר קלים (אותות והסתברות נראה לי שיש להם הגשות שבועיות אבל הן די קלות).זה נכון לגבי ההתחלה, בהמשך זה פחות קליל...מבחינת מערכת- אמור להיות די קליל.מבני זה הדבר שיגזול ממך את רוב הזמן בהגשות, אבל אם לא תעשה שטויות- יהיה בסדר. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.