Elmogo פורסם פברואר 16, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 16, 2013 היי חישבתי את הע"ע, ר"א ור"ג אבל אני לא מצליח להבין איך עושים את סעיפים ו' וז' .איך אפשר לחשב עקבה להעתקה ?ואין לי שום כיוון איך לפתור. תודה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
incog פורסם פברואר 16, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 16, 2013 אם p פולינום ו- T טרנפורמציה, אז את יודעת שהע"ע של p(T) d הם p© d (כש- c ע"ע)ושל T^-1 הם c חלקי אחד (לכל c שונה מאפס) לכן בסעיפים ז' , ח' את יכולה למצוא איך נראית המטריצה הלכסינה של הטרנספורמציה שכתובה שם ואז את יכולה למצוא בקלות את הדטרמיננטה והעקבה (זה פשוט הסכום\כפל של הע"ע עם הריבוי המתאים) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Elmogo פורסם פברואר 16, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 16, 2013 אני בן אני לא בטוח שהבנתי,T זה המטריצה האלכסונית לפי בסיס מסוים , אותה אני מוצא ע"י הכפלת P^-1*A*P ,ואז אני מחשב את המטריצה T^2 -3T+I ומחשב לה עקבה ודטרמיננטה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
incog פורסם פברואר 16, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 16, 2013 T זו ט"ל, אבל לא משנה נניח לכסנת וקיבלת את המטריצה:D (שהאיברים שלה על האלכסון הם x_1,...,x_n יתכן שלא כולם שונים), אם נסמן את הפולינום שמופיע לך נניח בסעיף ז ב- p(x) sאז מבקשים למצוא את העקבה של: p(T)^-1 מה שאתה יודע זה שהלכסון של: p(T)^-1 יכיל על על האלכסון את האיברים: p(x_1)^-1,...,p(x_n)^-1 לכן העקבה תהיה הסכום: p(x_n)^-1+ ....+p(x_1)^-1ובסעיף הבא מחליפים פולינום ומחפשים דטרמיננטה לכן צריך להסתכל על הכפל... אני מקווה שעכשיו קצת יותר מובן ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Elmogo פורסם פברואר 16, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 16, 2013 תודה רבה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.