מעבר לתוכן

מד"ח וטורי פורייה, מרוכבות והתמרות

הודעות מומלצות

אני צריך לקחת אחד מהקורסים האלה מדח ופורייה או מרוכבות והתמרות, שניהם לא ממש מסתדרים לי במערכת,

בגלל זה אני מעדיף לקחת  מרוכבות יש וידאו של אליאש.. ויש את החלק של התמרות שאני לא יודע איך הוידאו שלו...

השאלה זה האם זה הגיוני לקחת בסדר הזה,  האם התמרות אינטגרליות דורש ידע בטורי פורייה, מדח וכאלה? 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הוידאו בפורייה טוב. (אלן פינקוס).
לדעת טורי פורייה עוזר בשביל להבין את הרעיון של התמרות, אבל זה לא הכרחי לדעתי. אם תרצה להבין יותר לעומק תוכל לראות את החלק הרלוונטי בוידאו (על טורי פורייה)
זה לא נורא לעשות מרוכבות+התמרות בלי מד"ח+פורייה. שים לב שרוב הקורס תתעסקו בפונקציות מרוכבות אבל במבחן החלק של ההתמרות לא זניח.
איך זה שאתה מחשמל וצריך לעשות רק אחד מהקורסים?

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

תודה..

זה די מעצבן הקטע עם התמרות פורייה -  גם הבנתי שהם עוברים ממש בחפיף בסוף הקורס על התמרות פורייה וזה חלק גדול במבחן כמו שאמרת...

אני צריך את שניהם אבל זה לא ממש מסתדר לי לקחת אותם ביחד משיקולי עומס יתר במערכת :)

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אוקיי אז ככה:

מד"ח יותר עמוס מבחינת שיעורי בית

מרוכבות יותר קל ללמוד בוידאו (הוידאו במד"ח לא משהו)

אם אתה גם ככה לומד מהוידאו אז לא אמור להפריע לך כמה זמן מקדישים לזה בכתה, אתה לומד בקצב שלך

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אז זה עוד סיבה להעדיף מרוכבות - הוידאו , כי גם הוידאו וגם המרצה שיש עכשיו (ברוך סולל) הם סבבה, ובמד"ח המרצה לא להיט לפי מה שהבנתי, ובמיוחד אם לא אוכל להגיע לכל ההרצאות.

עד כמה שיעורי הבית חשובים בכל אחד מהם? עד כמה כדאי להשקיע  בהם אם בכלל ?

את יודעת במקרה עד כמה הוידאו במרוכבות , והחלק של התמרות מהוידאו של פורייה, תואם למה שקורה בקורס החדש? 

תודה  :eusa_pray:

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

במד"ח חשוב מאוד לעשות שיעורי בית. המבחן דומה מאוד לשאלות משיעורי הבית ויש הרבה חומר. בקורס הזה צריך לתרגל לתרגל לתרגל.

במרוכבות שיעורי הבית הם לא עמוסים (בערך 5 גליונות לא ארוכים במהלך הסמסטר) וכדאי לעשות אותם בשביל לעקוב אחרי החומר. השאלות במבחן לרוב ממוחזרות (או שהעקרון ממוחזר) אז צריך לפתור הרבה מאוד מבחנים.
לא ראיתי את הוידאו במרוכבות אבל שמעתי עליו דברים טובים. הוידאו של פורייה מכיל את כל החומר של הקורס (אולי חוץ מפתרון מד"ח בעזרת התמרות פורייה) ועוד, אז תבדוק מה אתה צריך.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

טוען...
  • יצירת חדש...