602 פורסם פברואר 15, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 15, 2013 שלום, חשבתי לקחת בסמסטר שני של מדמ"ח מבוא לכלכלה או דטרמיניסטים במקום פיסיקה 1מ. הבנתי שהם לא מעמיסים בכלל (תקנו אותי אם אני טועה), מישהו יודע איזה מהם יעמיס פחות על תקופת המבחנים? (כלומר למי יש מבחן קל יותר) כמו כן סתם שאלה לא קשורה, איך המבחנים של את"ם? פשוט ראיתי שאולי לא יהיו לי יותר מדי ימים ללמוד לזה. תודה רבה מראש =] ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם פברואר 15, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 15, 2013 ממה שאני יודע- המבחן בכלכלה טיפה יותר קל, אבל שניהם לא מעמיסים.אם אתה רוצה קורס שלא יעמיס עליך בכלל גם בתקופת הסמסטר- כלכלה זה הקורס.אני השקעתי רק בתרגולים (שהם שעה בשבוע) וזהו. לא ניגשתי למועד א' (התנגש לי עם קורס אחר) ולמועד ב' למדתי לא יותר מדי (שבוע באיזי) והוצאתי ציון יפה. בקשר לאת"ם: הטריק הוא ללמוד את שאלות 1 ו4 בע"פ (אם זה עדיין מבנה הבחינה כאשר השאלות האלו הן תבניתיות וחוזרות על עצמן) כדי שתוכל לעשות אותן כמה שיותר מהר, ואז שישאר לך כמה שיותר זמן לשאלות 2,3 שהן השאלות הכבדות עם הקוד ופענוחו.בסה"כ- אתה יכול ללמוד למבחן הזה במשך 3 ימים ולהוציא ציון יפה (כמעט בלתי אפשרי ללמוד לשאלות 2,3 זה פשוט לדעת את כל הקורס של את"ם ולדעת מה כל פעולה עושה). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם פברואר 16, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 16, 2013 הממ שכחתי שיש גם מועד ב', זה רעיון טוב, תודה D: חבל שכבר כמעט בלתי אפשרי לתפוס מקום בקורס... (אגב, לא הלכת בכלל להרצאות?) בקשר לאת"ם מצאתי את הבחינה של החורף האחרון, http://www.scribd.com/doc/125751984/ATAM-moedA-Winter2011-2012, קצת קשה לי לפענח מה הולך שם אבל נראה שזה עונה לתיאור שהבאת. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם פברואר 16, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 16, 2013 אני לא הלכתי בכלל להרצאות בכלכלה.טוענים שיש הרצאה אחת על חומר שלא מכוסה בחוברת של הקורס (חוברת סיכום ההרצאות והיא מאוד טובה באופן כללי ללימוד הקורס).אבל לא הלכתי אליה וגם לא הייתה לי בעיה מיוחדת עם החומר שכוסה שם במבחן (זה בדרך כלל שאלות על מאמרים שאתה צריך לפענח משם את הנתונים הרגילים של הקורס). והבחינה של את"ם עדיין במתכונת הישנה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם פברואר 18, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 18, 2013 הממ חוברת מהחנות חוברות?זה יישמע מאוד צעיר מצדי אבל זה קצת תמוה שאפשר להוציא ציון גבוה (תאורטית 100, תקנו אותי אם אני טועה) מבלי ללכת בכלל להרצאות. מצד שני זו הרצאה של 3 שעות ולוותר עליה בהחלט יוריד מהעומס. ולגבי הקורס האחר, כדאי בכלל לקחת דטרמיניסטים בסמסטר שני? (אולי הוא יהפוך לאפילו יותר קל בסמסטרים הבאים או משהו כזה...) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם פברואר 18, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 18, 2013 אז מהנסיון שלי (ושל עוד רבים וטובים) זה אפשרי עם כלכלה :)בקשר לחוברת- אני לא בטוח, אבל חפש חוברת שמסוכמת מהפתק. בקשר לדטרמיניסטים - אני חושב שעדיף לקחת את זה בהמשך (אחרי אלגו) כשהקורס יראה לך די בדיחתי. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם פברואר 18, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 18, 2013 גורם לתהות על מה בכלל מדברים שם בהרצאות שזה כזה לא חשוב... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם פברואר 19, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 19, 2013 גורם לתהות על מה בכלל מדברים שם בהרצאות שזה כזה לא חשוב...על הא ועל דא.בכלליות- מורחים חומר שמכסים שעה בתרגול על פני 3 שעות.מסבירים איך עושים נגזרות ושאר שטויות מתמטיות בהתחלה ולאחר מכן... לא יודע ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם פברואר 22, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 22, 2013 טוב בסוף כבר בלתי אפשרי לתפוס מקום במבוא לכלכלה..לגבי דטרמיניסטים, מומלץ לקחת בסמסטר שני? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.