milana פורסם פברואר 14, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 14, 2013 אני מתחילה ללמוד הנדסת תעשיה וניהול בסמסטר אביב הקרוב, יש לי כמה שאלות..1. לא עשיתי פיזיקה בתיכון לכן אני חייבת לעבור את בחינת הסיווג, מה עדיף?אופציה א'- לעשות במקביל לסמסטר מכינה אחרה"צ, תוספת 8 שעות שבועיות (רק מכניקה) וחשמל ללמוד בקיץ בבית.אופציה ב'- ללמוד את כל בחינת הסיווג בקיץ בעזרת הרצאות בבית ולגשת לבחינת הסיווג.אופציה ג'- לעשות פיזיקה 1ל ופיזיקה 2ל במקום הקורסים הרגילים וכך אני פטורה מהבחינה, כאשר אני לא בטוחה בכלל אם האופציה קיימת בפקולטה שלי.. 2. עלי להשלים 2 קורסים באנגלית, מתקדמים א' וב', עדיף לשלב אותם בסמסטר ראשון ושני או ללמוד לבד למבחן אמי"ר ולנסות להוציא פטור?ואם אני רשומה לשעות מסויימות של הקורס אנגלית למתקדמים, אני יכולה ללכת בשעות אחרות? 3. האם מומלץ לקחת קורס העשרה כלשהו בסמסטר הראשון? 4. זו המערכת שלי כרגע, עם אנגלית, האם זה נורמלי ולא עמוס מדי? סליחה על החפירה.. :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Paranoid פורסם פברואר 14, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 14, 2013 יש לך יום של 10 שעות רצופות.. זה לא אנושי ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
milana פורסם פברואר 14, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 14, 2013 יש לך יום של 10 שעות רצופות.. זה לא אנושי כן, שיניתי את זה, הורדתי שעתיים בבוקר והעברתי ליום אחר ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם פברואר 15, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 15, 2013 אופציה ב' ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם פברואר 16, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 16, 2013 המממ... לפחות בסמסטרים הראשונים את אמורה להיות מסוגלת לשלב את האנגלית יחד עם המערכת.בקשר לפיזיקות- אני חושב שעדיף להפטר מזה בקיץ ולא להעמיס יותר מזה על הסמסטר הרגיל. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Yehuda H פורסם מרץ 15, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 15, 2013 רציתי להצטרף לשאלות.אני מתחיל ללמוד במסלול מתמטיקה עם מדעי המחשב בחורף 2013.שמעתי על בחינת הסיווג בפיזיקה. אבל לא רשמו לי כלום על העניין במכתב הקבלה. אני עשיתי 5 יחידות פיזיקה בתיכון וקיבלתי 88. האם זה אומר שאני פטור מהבחינה? בנוסף רציתי לשאול אם במסלול בו אני הולך ללמוד צריך ללמוד אנגלית. קיבלתי 119 בפסיכומטרי. האם אני אצתרך לעשות קורס מתמטיקה מתקדמים ב'. אם התשובה היא כן, האם אני אוכל לעשות מבחן אמיר באנגלית ביולי ולקבל פטור מאנגלית אם אני יעבור בציום מספק? תודה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
maayan30 פורסם מרץ 15, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 15, 2013 רציתי להצטרף לשאלות.אני מתחיל ללמוד במסלול מתמטיקה עם מדעי המחשב בחורף 2013.שמעתי על בחינת הסיווג בפיזיקה. אבל לא רשמו לי כלום על העניין במכתב הקבלה. אני עשיתי 5 יחידות פיזיקה בתיכון וקיבלתי 88. האם זה אומר שאני פטור מהבחינה? בנוסף רציתי לשאול אם במסלול בו אני הולך ללמוד צריך ללמוד אנגלית. קיבלתי 119 בפסיכומטרי. האם אני אצתרך לעשות קורס מתמטיקה מתקדמים ב'. אם התשובה היא כן, האם אני אוכל לעשות מבחן אמיר באנגלית ביולי ולקבל פטור מאנגלית אם אני יעבור בציום מספק? תודה. יש לך פטור מהסיווג בפיסיקה. לגבי אנגלית- תצטרך 2 קורסים.יש לך 4 סמסטרים מתחילת הלימודים להשלים את הקורסים באנגלית/להוציא פטור דרך מבחן אמיר. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.