yanivdan98 פורסם פברואר 10, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 10, 2013 אהלן כל פעם שקרוב משפחה שלי רוצה להיכנס הם מעקבים אותו בשאר בטענה שהוא לא רשום בטכניון כמורשה להיכנס (קניתי מדבקה לרכב שלי , אבל לא לרכב של הקרוב משפחה הנ"ל) השומרים בכניסה אומרים לו שאני צריך להיכנס לאתר של הטכניון ולרשום את המספר שלו כמורשה להיכנס, רק שאין לי מושג על מה הם מדברים מהו האתר שאליו אני צריך להיכנס ולרשום את המספר רכב הזה? האם יש משהו כזה אולי ב- UG? תודה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם פברואר 10, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 10, 2013 אני זוכר שדיברו על מערכת חדשה כלשהי, לדעתי כדאי לך לשאול בעמוד של אס"ט (הפורומים האלו הם לא רשמיים של האגודה והנציגים לא עונים פה):https://www.facebook.com/ASAT.Technion?fref=ts ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם פברואר 10, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 10, 2013 אתה צריך ללכת לשער נו"ש. לחתום על טופס (ימים א-ה' עד השעה 15:00) ותקבל שם משתמש וסיסמה למערכת הזו:https://portal.technion.ac.il/irj/portalשאליה תוכל להיכנס (מהרשת הטכניונית) ולהזין את מספר הרכב והם יוכלו להכנס 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yanivdan98 פורסם פברואר 10, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 10, 2013 תודה רבה, הי בוריס, האם הקלת שם מתמש וסיסמא הזה אני צריך לשלם ? אם כן אז מהו הסכום? האם ניתן לרשום באתר הזה מספר רכבים? תודה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם פברואר 10, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 10, 2013 זה בחינם.יש איזו הגבלה, לדעתי זה 2 רכבים ביום. זה כתוב בטופס שעליו תחתום. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם פברואר 10, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 10, 2013 עוד הערה קטנה: המערכת עובדת רק עם IE (אין לי מושג מי הגאון שתכנן זאת כך). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם פברואר 10, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 10, 2013 @@Zodiack, עובד גם בכרום ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yanivdan98 פורסם פברואר 10, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 10, 2013 עכשיו צריך למצוא זמן רק ללכת לשם.. :) תודה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם פברואר 10, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 10, 2013 @@Zodiack, עובד גם בכרוםאת זה אני לא יודע.אני נמצא בפורום של הנציגים ואני שומע שם כל הזמן תלונות על תפקוד האתר בדפדפנים אחרים חוץ מIE ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם פברואר 10, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 10, 2013 אז מנסיון אני אומר לך שזה עובד בכרוםאבל זה באמת לאחרונה, עד עכשיו היה דיי זוועתי (אבל לא השתמשתי הרבה אז ת'כלס זה לא כזה מציק) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם פברואר 11, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 11, 2013 אני חושב שהמדבקות עובדות עכשיו רק עד 2, כדאי להתקשר לפני 04-8293590 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
bubbles פורסם פברואר 14, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 14, 2013 זה לא רק למי שגר במעונות? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם פברואר 14, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 14, 2013 אהזה כן. חשבתי שזה היה ברור למרות שעכשיו אני רואה שלאו דווקא. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.