גבריאל פורסם פברואר 5, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 5, 2013 http://i.imgur.com/mYwSOIZ.pngכבר הצלחתי לבנות ולספור ולראות שK1 זה 1, שK2 זה 2, שK3 זה 4, שK4 זה 10, שK5, זה 26, שK6 זה 91 ושK7 זה 242, ואני עדיין לא מצליח לזהות כאן יחס נסיגה עבור Kn. PLEASE HELP!!!אפשר אפילו שתגלו לי ישר בלי רמזים (אבל עם הסבר כמובן), זה שאלה ממבחן קודם, ואני רוצה לדעת את זה כי מחר בצהריים יהיה המבחן הנוכחי שלי ואני לא רוצה שתישאר סלע שלא הפכתי. זה לא תרגיל שאני צריך להגיש או משהו. :( ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
incog פורסם פברואר 5, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 5, 2013 נסתכל על חלוקה {1,2,..,n} ונסתכל על 1 ועל כל החלוקות , יש כמה אפשרויות:1) מספר החלוקות שלא מכילות את 1 הוא כמספר החלוקות של k_n-12) מספר החלוקות שמכילות את 1 כיחידון הוא שוב כמספר החלוקות של Kֹ_n-13) מספר היחידות שמכילות את 1 כזוג: תבחר עוד מישהו (יש n-1 אפשרויות) למי שיהיה זוג של 1 ואז יש לך בעצם למצוא חלוקה ל- n-2 מספרים.כלומר סה"כ קיבלת את הנוסחא:K_n=k_n-1+k_n-1+(n-1)k_n-2 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
גבריאל פורסם פברואר 5, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 5, 2013 אתה בטוח שזה נכון? כי אז או שלא הבנתי את השאלה בכלל, או שחישבתי לא נכון את האפשרויות. *חלוקה חייבת להכיל את כל המספרים עד n, אם הבנתי נכון. השאלה היא רק אם כל מספר יהיה בזוג עם עוד מספר, או לבד. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
incog פורסם פברואר 5, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 5, 2013 אה הבנתי, אז צריך להוריד את האפשרות הראשונה (ש-1 לא נמצא בחלוקה)ומקבלים:k_n=k_n-1+(n-1)k_n-2 (עכשיו זה מסתדר גם עם הסדרה שלך) 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
גבריאל פורסם פברואר 5, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 5, 2013 תודה, אני אוהב אותך!!!!! :oops: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.