csstud פורסם פברואר 2, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 2, 2013 http://i.imgur.com/WtFrujY.jpg?1נתחיל כרגע מסעיף ב' - אני רוצה לוודא שמה שעשיתי נכון:אם מוצאים הומומורפיזם (מעכשיו ייכתב בקיצור - הומ') מG לחבורה אחרת כלשהי כך שהגרעין של אותו הומ' הוא N, והתמונה שלו היא R עם הפעולה +, אז אפשר להשתמש במשפט ההומ' הראשון וזו הוכחה לטענה (אני צודק בזה?). זה הדבר שהכי חשוב לי לוודא. אבל גם לגבי שאר ההוכחה (כתוב בספוילר) אני לא בטוח, ואם מישהו רוצה לעזור לי גם לגבי זה אני כמובן אשמח מאד. אז הגדרתי הומ' שנותן לכל פונקציה f בG את הערך שf נותנת ל1, כלומר התמונה שלו היא אכן הממשיים (כי התחום הוא כל הפונקציות מ[0,1] לממשיים), ולגבי הפעולה חיבור איבר היחידה הוא 0.בנוסף, הפעלה של אותו הומ' על כל איברי N נותנת 0 (כי כל פונקציה בN מחזירה 0 עבור הערך 1), אז מכיוון שאיבר היחידה בטווח הוא 0, הגרעין של ההומ' הוא N. (כמובן שצריך גם להוכיח שזה אכן הומומורפיזם, אבל את זה לא כתבתי כאן כי לגבי החלק הזה אני יותר סגור) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
incog פורסם פברואר 2, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 2, 2013 אתה צודק גם בפתרון וגם בגישה (במקרים.מהסוג הזה בדרך כלל הכי נוח זה להשתמש במשפט האיזומורפיזם הראשון) 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
csstud פורסם פברואר 2, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 2, 2013 אתה מועיל כמו תמיד. תודה :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.