csstud פורסם פברואר 1, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 1, 2013 מיין את האיברים בS5 לפי המבנה שלהם בפירוקם למכפלת מעגלים זרים.רמז: במיון הזה יש 7 קבוצות שונות. אני יודע שהסדר של כל איבר צריך לחלק את הסדר של S5 (כלומר את 120), אבל עדיין לא מצליח לפתור.גם לא בטוח שהבנתי את השאלה - ההבדל בין כל אחת מ7 הקבוצות זה באורכי המעגלים? כלומר, קבוצה אחת תהיה למשל כל המעגלים באורך 5? ואחת תהיה כל המכפלות של שני מעגלים כשאחד באורך 2 ואחד באורך 3?אני לא ממש יודע איך לגשת לזה... מישהו? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
incog פורסם פברואר 1, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 1, 2013 זה פשוט כל הדרכים לסכום ל-5 (בלי חשיבות לסדר).אז יש לך 7 דרכים לעשות זאת או שכולם 1 - מעגל (שזה הזהות)או שיש לך 2 מעגל ועוד 3 אחד מעגל (שאלו בעצם כל ה-2 מעגל) (מכאן והלאה אני אשמיט את כל ה-1 מעגל באזכורים)או שיש לך 3 4 מעגל5 מעגלכעת אילו עוד דרכים יש? שני שני מעגל ושלוש מעגל + 2 מעגל סה"כ יש 7 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
csstud פורסם פברואר 1, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 1, 2013 אוקיי, הבנתי עכשיו. תודה! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.