gamchoo פורסם פברואר 1, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 1, 2013 היי, רציתי לדעת משהו פשוט. באתר של UG מפורסמים ספים של מחזור פ"ד 2012/2013. אם אני סמסטר הבא (אביב) הולך להיות הסמסטר האחרון שלי, אז הסף שתקף לגבי זה הסף הזה שמפורסם במחזור פ"ד? תודה! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
DetectiveTom פורסם פברואר 1, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 1, 2013 לידיעתי הכל משוער והספים נקבעים לפי ציוני המסיימים באותו מחזור. ספים קודמים הם רק מדד. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
gamchoo פורסם פברואר 1, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 1, 2013 לעומת זאת ספים סמסטריאלים כן נקבעים סמסטר מראש..? טוב נותר לקוות שלא יעלו בעוד חצי נקודה :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
DetectiveTom פורסם פברואר 1, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 1, 2013 לא יודע, לא שאני מבין גדול.בכל מקרה, אף פעם אל תסתמך על זה שעברת ב-0.1 את הסף שהיה בסמסטר הקודם. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם פברואר 1, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 1, 2013 לא, ספים סמסטריאליים נקבעים בסיום כל סמסטר (אחרי מועדי ג').גם הספים הסמסטריאליים וגם הספים להצטיינות בתואר נקבעים לפי האחוזונים העליוניים.המדדים מסמסטרים ושנים קודמות נועדו בשביל להעריך איפה הסף הזה יקבע (הוא יכול לעלות או לרדת בנקודה, אבל ככל הנראה לא יותר מזה). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
עגבניה עם המון אוזניים פורסם פברואר 2, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 2, 2013 אתם משוכנעים? כי אני זוכר שאמרו שבכוונה קובעים את זה מראש כדי שתוכל לחזות את מצבך (אולי כדאי לקחת את המועד ב' הזה ולהוסיף 0.01 נקודה לממוצע שבדיוק חסר לך להצטיינות או משהו). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
DetectiveTom פורסם פברואר 3, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 3, 2013 לא, חזאות אף פעם לא היתה מדע מדוייק ב-100% מה היה קורה אם פתאום כולם היו מקבלים יותר מהסף הזה? מצטיינים אמורים להוות אחוז מסויים מהמחזור, לא פשוט כל מי שקיבל מעל ציון מסויים. ייתכן ולעיתים מתחשבים והאחוז טיפה משתנה נקודתית, אבל להבנתי מנסים לדבוק בו. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yoshi פורסם פברואר 3, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 3, 2013 למיטב ידיעתי -ספים סמסטריאליים לא נקבעים מראש אלא מחושבים בכל סמסטר - אפשר לנסות להעריך אותם על סמך הספים הקודמים.סף הצטיינות בתואר שפורסם נקבע מראש לשנה הבאה ולא ישתנה. מה שזודיאק כתב לגבי השינוי (עד נקודה) נכון לגבי השינוי בין סף של שנה אחת לשנים הצמודות אליה ואין לו קשר לשינוי שבין הסף המשוער לסף האמיתי (מכיוון שלדעתי אין דבר כזה סף משוער. מרגע שפורסם המספר באתר לימודי הסמכה הוא לא משתנה)לפני כמה שנים הטכניון התחילו בתהליך של העלאת הספים על מנת לתקן את האחוזים של המצטיינים וההסכם היה לעשות את העלייה הדרגתית כדי לא להקפיץ את הסף ב3-4 נקודות בשנה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
gamchoo פורסם פברואר 3, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 3, 2013 אני רואה שיש פה הרבה דעות, yoshi האם דבריך נכונים? האם הסף שמפורסם כרגע עבור מחזור פ"ד זה הסף שתקף עבורי? תודה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yoshi פורסם פברואר 3, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 3, 2013 זה מה שאני מכיר, למיטב זכרוני זה מה שנאמר לי על ידי מזכירת הסמכה בפקולטה אבל אף אחד לא מבטיח לך שהיא באמת יודעת.הכי טוב - שאל בלימודי הסמכה באולמן. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Dream פורסם מרץ 2, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 2, 2013 עד כמה שזכור לי, הסף של הצטיינות בתואר נקבע על סמך הציונים של המסיימים באותו מחזור ושל המסיימים כמה שנים אחורה (הנימוק לזה היה שיהיה הוגן יותר להשוות סטודנט לכמה מחזורים ולא רק למחזור שלו שעשוי במקרה להיות חזק או חלש במיוחד, על אחת כמה וכמה בפקולטות קטנות). הסף המשוער ככל הנראה כן משקלל את השנים האחרונות הרלוונטיות, אבל כמובן לא את המחזור הנוכחי. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
-ליאור פורסם מרץ 2, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 2, 2013 מפתיע מאד מה שאתם אומרים פה, כשעשו את העלאות הספים (עד 2006 בערך זה פשוט היה 91 ו-87 קבועים למי שזוכר..), הקפידו לפרסם מראש את הסף למחזור הבא, ויכולת לדעת לאן אתה מכוון. מצד שני אביב אומר שהטקס שלך יהיה שנה אחרי. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Homeskillet פורסם מרץ 5, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 5, 2013 כמה שטויות אומרים פה.. מה שליאור אומר הוא מה שנכון גם עכשיו. הספים שפורסמו תקפים למי שיקבל את התואר בטקס הקרוב (כל מי שסוגר את התואר עד מתישהו במאי, עד כמה שזכור לי).הסף למי שיקבל את התואר ב2014 (כלומר, מי שסמסטר אחרון שלו זה האביב הקרוב או חורף הבא) יפורסם ביוני הקרוב. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
-ליאור פורסם מרץ 5, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 5, 2013 יש בזה גם משהו הוגן, זה אומר שאתה יודע איפה אתה עומד ומה אתה צריך לעשות בסמסטר האחרון כדי לעבור את הרף. אחרת אין לך שום שליטה, והרף יכול לקפוץ לך בהפתעה. אח"כ לך תאכל את עצמך שלא עשית מועד ב' על משהו. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
gamchoo פורסם מרץ 18, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 18, 2013 בדקתי עם רינה, הסיפים שפורסמו באתר הם כן הסיפים הנכונים למי שמגיש בקשה לסיום תואר עד סוף אפריל.ככה שכן יש איזושהי אפשרות לדעת מראש. אבל תכלס זה יותר טוב למי שמסיים בסמסטר חורף כי אז הוא יכנס לרשימה של מסיימים עד אפריל וידע כבר את הסף בסמסטר האחרון שלו. למי שהסמסטר האחרון שלו הוא אביב, הסף לא יהיה הנכון. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.