speed42 פורסם ינואר 27, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 27, 2013 לקחתי קורס מהוראת המדעים בתור בחירה חופשית, ויצא שמועד א' נופל לי בידיוק באותם שעות עם מקצוע אחר שאני חייב לקחת, ומועד ב' נופל באותו יום של מקצוע אחר שאני כנראה אגש אליו... אין עדיין שעות למועדי ב' אבל רובם בשעות הערב וזה כנראה יהיה באותם שעות. יש אפשרות לקבל מועד מיוחד במצב כזה? או שלהשלים עם ה"לא השלים" ?\ תודה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם ינואר 28, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 28, 2013 אני בספק אם יאשרו זאת, אך תמיד שווה לנסות.שווה לך לשאול את הנציג שלך בדבר או לשלוח בעצמך מייל לשני הקורסים בתקווה שאחד מהם יאפשר זאת :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם ינואר 28, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 28, 2013 אתה יכול לבקש שמועדי ב' לא יהיו באותו זמן ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
speed42 פורסם ינואר 29, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם ינואר 29, 2013 תודה , כמו שהצעתם פניתי למרצה האחראית , והיא פתרה לי את הבעיה - לעשות את המבחן בזמן של קורס אחר. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.